Alles perfect geregeld
alles
Reactie Zonneplan.nl:
Geweldig dat alles zo goed verliep, precies zoals het hoort. Veel zonuren gewenst🌞
alles
zorgzaam
Kijk, zo hoort het natuurlijk! Super dat je ons zo goed beoordeelt, bedankt!
Keurig en snelle plaatsing
Fijn dat je zo goed geholpen bent en dat je ons 5 sterren geeft, bedankt!
Duidelijkheid en snelheid
Dat is een mooie opsomming waar we trots op kunnen zijn. Bedankt voor het delen van je ervaring💚
goede en duidelijke uitleg
geen verbeterpunten tot dusver
Dat zijn 5 prachtige sterren, bedankt!
Keurige installatie zowel buiten als binnen. Omvormer, pracht apparaat in vergelijking met andere merken.
Goede planning schept vertrouwen tussen leverancier en klant.Soms door afstand monteurs wel eens iets problematisch.Maar afwerking tot tevredenheid.
Wauw, dat zijn prachtige scores!😎 Super dat je zo enthousiast bent, Bedankt!
Duidelijke communicatie, klantenservice goed bereikbaar. Vriendelijke medewerkers
Direct na installatie het systeem werkend hebben, wij moesten helaas wachten op een monteur met zegelrecht
Super dat je ervaring zo positief is, bedankt voor het delen!
De eerste installatie is door een ingehuurd bedrijf geplaatst, via Zonneplan. De tweede door Zonneplan zelf. Die monteurs hebben de oude panelen verplaatst zodat het geheel beter oogt. Zij hebben...
Misschien tijdens de offerte fase iets minder de standaard oplossingen gebruiken en meer out of the box denken. Na enig doorvragen is dat inderdaad gelukt.
Wat fijn dat het uiteindelijk goed is verlopen en dat je nu van extra zonne-energie kunt genieten. Bedankt voor deze mooie beoordeling🌞
communicatie
Ik had wat meer informatie willen hebben over de constructie met de belastingdienst. Ik ben nu voor de belastingdienst een kleine ondernemer. Ben onlangs eigen bedrijf gestart, maar de kleine...
Super dat je ons een 8 geeft, Jaap. Bedankt voor het delen van je ervaring.
Flexibel, denkt goed mee over de mogelijkheden, nette afhandeling.
Geen.
Bedankt voor deze prachtige 5 sterren, daar worden we blij van😃