1916 beoordelingen

Fantastisch

Uitleg

Weet ik niet

Reactie Zonneplan.nl:

Deze review is pas fantastisch! Bedankt en veel zonnige jaren gewenst🌞

van Rossenberg

Alles prima verlopen!

Snel en duidelijk in communicatie, leveren en monteren!

Kijk, zo hoort het ook! Bedankt voor deze 5 stralende sterren✨

Patrick

Erg te vreden over de gang van zaken via zonneplan. Alleen na het plaatsen kwam de monteur zijn afspraak niet na, maar na belletje alles opgelost. Zeer te vreden over de service van zonneplan.

Klantvriendelijk en hulp vaardig als er wat is.

Niets

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat je ons 5 sterren geeft, ondanks dat niet alles vlekkeloos verliep. Fijn dat je ook zo blij bent met onze service, dat is minstens zo belangrijk👍

H. v/d Ende

Vakbekwaam

Ze ruimen ook op, zelfs een stofzuiger werd niet geschuwd.

NVT

Wat super dat je ons 5 sterren geeft, bedankt!💚

van der Laan

Prima service

Communicatie is helder en prompt

?

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor je mooie beoordeling, daar worden we blij van!😃

H.F. Benthem

Voldeed aan alle verwachtingen

klantvriendelijken vakbekwaam

Reactie Zonneplan.nl:

Super dat we aan je verwachtingen voldoen, dat is ons veel waard! Veel plezier met de zonnepanelen gewenst😎

Johanna Bloem

Super fijn

Duidelijkheid en netheid

Bedankt voor deze 5 gouden sterren, Johanna! Veel zonnige jaren gewenst🌞

Nico Jan Kroone

Het is mij uitstekend bevallen met Zonneplan. Van begin tot het eind is er heel helder en eerlijk gesproken over alle zaken die komen kijken bij de aanschaf van zonnepanelen. Er werd geen druk... Het is mij uitstekend bevallen met Zonneplan. Van begin tot het eind is er heel helder en eerlijk gesproken over alle zaken die komen kijken bij de aanschaf van zonnepanelen. Er werd geen druk uitgeoefend en er was altijd tijd en ruimte voor vragen. Zonneplan is een echte aanrader!

Uitstekende en heldere communicatie.
Goede begeleiding in het gehele traject.
Handelingen en acties in voortraject makkelijk uit te voeren en te volgen op de website.
Handige app. Uitstekende en heldere communicatie.
Goede begeleiding in het gehele traject.
Handige app.
Prima nazorg!

De prognose per maand opnemen in de app, zodat je kunt zien hoever je van de prognose af zit (positief of negatief)

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig om te horen dat je onze manier van werken als prettig hebt ervaren. Het gaat erom dat je 100% tevreden bent met het plan dat we opstellen en daar nemen we alle tijd voor. Fijn dat je dit... Geweldig om te horen dat je onze manier van werken als prettig hebt ervaren. Het gaat erom dat je 100% tevreden bent met het plan dat we opstellen en daar nemen we alle tijd voor. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt!

Herveille

Prima begeleiding, professionele installatie,meedenkend en vriendelijke professionele installateurs.

evt

evt

Reactie Zonneplan.nl:

Goed om te horen dat alles zo positief wordt ervaren, bedankt voor je mooie review!

Top

Top