1916 beoordelingen

1916 Reviews

Nico Jansen

Na het eerst contact met Zonneplan werd er binnen 24 uur een offerte uitgebracht. Na overleg zijn er een paar aanpassingen gedaan in de offerte. Na goedkeuring werden binnen 14 dagen de zonnepanelen... Na het eerst contact met Zonneplan werd er binnen 24 uur een offerte uitgebracht. Na overleg zijn er een paar aanpassingen gedaan in de offerte. Na goedkeuring werden binnen 14 dagen de zonnepanelen geplaatst. Ook de nazorg verliep voorspoedig zoals het terug vragen van de BTW welke ook verzorgd werd door Zonneplan. Zeer positief.

Snelheid van handelen.

Kan er geen noemen.

Reactie Zonneplan.nl:

Dat is supersnel gegaan, Nico! Fijn dat je zo snel van je eigen zonnestroom kon profiteren! Veel zonnige jaren gewenst🌞

Hoesen

Tevreden

nette monteurs.

werkbus van personeel was niet echt netjes om te zien/ lak verkleurd. beter op de aangeleverde foto's kijken want installatie kon niet aangesloten worden omdat er geen gekwalificeerde monteur bij... werkbus van personeel was niet echt netjes om te zien/ lak verkleurd. beter op de aangeleverde foto's kijken want installatie kon niet aangesloten worden omdat er geen gekwalificeerde monteur bij was die loodjes mocht aanbrengen.

Reactie Zonneplan.nl:

Super om te horen dat je tevreden bent, daar doen we het natuurlijk voor!

Bakker

Prima uitleg

Klantencontact top

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn dat alles goed is verlopen!

Rouwenhorst

Goed duidelijk

Fijne communicatie

Zou niet weten

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze korte, maar krachtige review! Fijn dat alles zo goed bevallen is.👍

W van Rijswijj

In alles zijn we heel tevreden, echt een super bedrijf

Echt goed voor de klanten

Geen verbeterpunten

Reactie Zonneplan.nl:

Fijn dat jullie zo blij zijn, bedankt voor de prachtige review!😊

Leon van der Vleuten

Het is best een stap om te kiezen voor zonnepanelen. Naast de milieu overweging is het best een financiële stap. Of het er financieel uit gehaald wordt weet niemand. Het beloofde technisch... Het is best een stap om te kiezen voor zonnepanelen. Naast de milieu overweging is het best een financiële stap. Of het er financieel uit gehaald wordt weet niemand. Het beloofde technisch rendement is een kwestie van vertrouwen. Ik vond wel dat er een eerlijk perspectief voorgespiegeld werd.

Goed georganiseerd

Uitlezen kan alleen middels een app. Graag ook een mogelijkheid om het te koppelen aan domotica. Het rendement kan dan mogelijk nog verhoogd worden.

Reactie Zonneplan.nl:

Bedankt voor deze mooie review, Leon. Het is inderdaad niet zomaar een beslissing en daarom is het belangrijk dat we zo goed mogelijk ondersteunen in dat proces. Fijn dat je zelf zo te spreken bent... Bedankt voor deze mooie review, Leon. Het is inderdaad niet zomaar een beslissing en daarom is het belangrijk dat we zo goed mogelijk ondersteunen in dat proces. Fijn dat je zelf zo te spreken bent over onze manier van werken. Deze review is de kroon op ons werk!💚

NP

Van het begin tot het einde was de service uitmuntend. Dit bedrijf denkt aan alles en denkt heel erg mee met de klant. Ik heb zelden meegemaakt dat op alle fronten en afdelingen de service zo goed... Van het begin tot het einde was de service uitmuntend. Dit bedrijf denkt aan alles en denkt heel erg mee met de klant. Ik heb zelden meegemaakt dat op alle fronten en afdelingen de service zo goed in elkaar zit.

enorm klantvriendelijke, secuur en zeer bekwame installateurs

ga vooral zo door!

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, wat een mooie woorden. Super om te horen dat je zo blij bent. Bedankt voor het delen van je ervaring en veel zonnige jaren gewenst!🌞

Tessa

Duidelijke communicatie en voldoende mogelijkheid om je vragen te stellen. Verder waren de zonnepanelen binnen 2 weken al geinstalleerd.

Communicatie. Duidelijke uitleg. Goede bereikbaarheid.

Reactie Zonneplan.nl:

Wat goed om te horen dat het hele traject van een leien dakje ging 😉 Veel zonuren gewenst!

L. van Tooren

Zeer tevreden met offerte en installatie

efficiënt en klantvriendelijk

Reactie Zonneplan.nl:

Geweldig dat je zo blij bent, daar doen we het natuurlijk voor! Bedankt voor de 5 sterren💚

Oakleyhorseboxes Benelux .nl

Zeer goed

goed advies

Reactie Zonneplan.nl:

Wauw, dat zijn mooie cijfers, bedankt! Veel zonnige jaren gewenst🌞