Zeer goed en netjes de panelen lagen zeer snel op dak.
komen hun afspraken na
Reactie Zonneplan.nl:
Fijn om te horen dat het allemaal voorspoedig is verlopen! Bedankt voor je positieve review!
komen hun afspraken na
fijne en duidelijke communicatie
Mooi dat je vindt dat wij goed gecommuniceerd hebben! Veel plezier met de zonnepanelen en veel zonuren toegewenst! :)
service, goed overleg en goede samenwerking
in de zonneplan app zou het fijn zijn als je per maand een mail zou kunnen krijgen van de opbrengsten, net zoals bij mijn eerste zonneplan
Fijn dat je de ervaring van Zonneplan geweldig vond! Bedankt voor je positieve review!
Meedenken met de klant en professioneel.
Wij vinden het fijn dat je het meedenken en de professionaliteit van onze kant op prijs stelt! Bedankt voor uw positieve review en nog veel zonnige uren toegewenst!
Kwalitatief een goed bedrijf. Zeer veel info bij aanschaf die diep ingaat op de materie op alle mogelijke manieren.
Snel en goed installeren. Geen problemen. Werkt altijd.
Relevante info...
Ik kan niets verzinnen
Goed om te horen dat je duidelijk geïnformeerd bent in het proces! Fijn dat de installatie goed verlopen is en dat je dit als goed ervaren hebt. Welkom bij Zonneplan en veel zonnige uren toegewenst!
Netheid, goede werking, doet waarvoor het hangt
Bedankt voor je positieve review! Wij vinden het heel fijn om te horen dat er netjes gewerkt is en dat het systeem nog prima werkt. Nog veel zonuren toegewenst!
Alles is naar wens
Geweldig dat je zo'n goede ervaring hebt overgehouden aan onze service! Welkom bij Zonneplan!
Werken zoals het moet, vakkundig en netjes.
Het doet ons goed om te horen dat u zo positief bent! Fijn dat alles vakkundig en in overleg gebeurd is. Welkom bij Zonneplan!
Service, net werken, vriendelijke medewerkers.
Geen concrete verbeterpunten.
Goed om te horen dat u zowel het voortraject als de dag van installatie als positief ervaren hebt! Fijn dat de monteurs met u meegedacht hebben en u goed geholpen hebben. We heten u van harte welkom...
Werken alles netjes af en alles iom de klant.
Fijn dat je ervaring zo goed is. Bedankt voor je review!