Perfect geregeld, voor ons was dit de 2e keer met Zonneplan?
Reactie Zonneplan.nl:
Wauw, wat super dat we je al 2 keer blij mochten maken met onze zonnepanelen! Bedankt voor deze mooie 10💚
Duidelijkheid over het hele proces van aanvraag tot en met installatie.
Ik kan er geen een bedenken.
Bedankt voor de prachtige 10, daar worden we blij van! Veel zonuren gewenst🌞
Snel en kundig en goede afwerking
niet
Bedankt voor deze vijf sterren, daar zijn we heel blij mee. Op naar veel zonnige jaren😎
Goed advies en goed geregeld!
Super dat alles naar wens is verlopen en dat de opbrengsten zo goed zijn! Dat is natuurlijk de kers op de taart. Veel zonnige jaren gewenst!🌞
komen de afspraken goed na, ook het regelen van de subsidie
zo door blijven gaan
Bedankt voor de stralende 9! We gaan zeker zo door😎
Afspraak maken en advies
After sales dramatisch
Bedankt voor de review waarin u aangeeft dat u niet tevreden bent met de geboden service. Wij zijn het met u eens dat de communicatie te wensen overliet. Wij hadden u op de hoogte moeten houden over...
Correctheid, harde werkers, wordt keurig afgehandeld en geïnstalleerd!
Nvt
Wauw, wat een mooie woorden! Super om te horen dat je na een jaar nog steeds zo positief bent. Daar doen we het voor! Bedankt💚
doeltreffend en correct.
Wat fijn om te horen dat onze manier van werken en communiceren zo goed is bevallen. Daar stoppen we een hoop energie in. Bedankt voor het delen van je ervaring!💚
zie ervaring
Dat is een prachtig cijfer, bedankt! Veel zonuren gewenst🌞
snel en duidelijk berichtgeving
iets minder mails sturen
Bedankt deze prachtige 10 en voor de goeie tip over onze mails. Dat koppel ik terug aan mijn collega's, want we willen niet dat dit storend is. Bedankt voor het delen van deze feedback!👍