Goed en eerlijk advies gegeven.
Ze gaan voor kwaliteit!
Reactie Zonneplan.nl:
Dat zijn 5 stralende sterren, bedankt! Hopelijk zijn de opbrengsten ook 5 sterren waard.😉
Ze gaan voor kwaliteit!
Komen altijd afspraak na
Bedankt voor deze prachtige review, daar worden we blij van! Op naar veel zonnige jaren🌞
Zie hierboven
Jammer dat bij de eerste afspraak het hele team ziek was. Geen idee of er een transitie aan vooraf ging. Als klant was dat vervelend want daardoor werd de installatie uitgesteld. Bij de tweede...
Fijn dat de installatie goed verlopen is. Inderdaad jammer dat het de eerste keer niet door kon gaan, maar het is goed gekomen! Veel zonnige jaren gewenst!🌞
Goede offerte, prijs is goed en de zonnepanelen zijn perfect geïnstalleerd.
Zou niet weten wat er verbeterd kan worden
Super om te horen dat je zo enthousiast bent! En nu is het aan de panelen om lekker veel energie op te wekken.😎
Goede klant communicatie, en alles ziet er gelikt uit (mails, website)
Op dit moment niet.
Fijn om te horen dat je zo blij met ons bent. Bedankt voor deze stralende 10 en veel zonnige jaren gewenst!🌞
Snelle offerte goede levering en afspraak is afspraak.
Alles regelen voor ons bij de belastingsdienst.
Yes, wat goed om te horen dat jullie zo blij zijn! Bedankt voor de prachtige beoordeling. We duimen mee voor extra winterzon.👍😎
Enthousiasme van het personeel
Aanvraag met duurzaamheids lening, dit was even uitzoeken
Fijn om te horen dat onze manier van werken goed is bevallen. Bedankt voor deze stralende 5 sterren, daar zijn we heel blij mee!✨De tip voor het aanvragen van een lening is inderdaad een belangrijk...
Goed voorbereid
Goed om te horen! Bedankt voor de prachtige 10!✨
Alles was goed
Wat fijn om te horen dat het hele traject zo goed is bevallen! Bedankt voor de mooie review en veel zonnige dagen gewenst!🌞
Vriendelijkheid en professionele afhandeling
Wauw, dat zijn mooie woorden! Bedankt voor deze stralende review en de prachtige 10! Duidelijke en snelle communicatie is erg belangrijk en daar stoppen we veel energie in. Fijn dat je dit ook zo...