Goede beschrijving van de onderdelen, waardoor ik direct het juiste onderdeel had. Snelle verzending. Top! Enige nadeel is niet het bedrijf maar PostNL, deze leverde het pakje niet af maar deed...Goede beschrijving van de onderdelen, waardoor ik direct het juiste onderdeel had. Snelle verzending. Top! Enige nadeel is niet het bedrijf maar PostNL, deze leverde het pakje niet af maar deed alsof ik niet thuis was. Zaten met 3 man in de woonkamer te wachten de hele middag. PostNL gecontacteerd over het hoe en waarom, maar reageerden niet terug na gevraagd te hebben naar de T&T en postcode (die ik direct al gegeven had). Bleek dat ze het na het weekend pas hadden afgeleverd bij een bouwmarkt aan de andere kant van de stad in plaats van de lokale Cigo, welke het PostNL punt is van de wijk. Daarom mijn advies... ga naar een ander postorder bedrijf, of geef mensen de keuze hierin aangezien het van stad tot stad kan verschillen. DHL en UPS heb ik bijvoorbeeld nog nooit problemen mee gehad.