R.B. Knoppien

Zonwering Onderdelen kreeg te maken met problemen bij Post.nl waar zij bepaald niet de enigen in waren. Het resultaat was dat er niets geleverd werd, Zij hebben mij daarop keurig op de hoogte... Zonwering Onderdelen kreeg te maken met problemen bij Post.nl waar zij bepaald niet de enigen in waren. Het resultaat was dat er niets geleverd werd, Zij hebben mij daarop keurig op de hoogte gehouden van de lopende problemen met Post.nl. Tevens hebben zij het initiatief genomen met een conforme nazending die (met T&T-code) wèl vlot geleverd is. Kortom: prima ondernemerschap en klant tevreden!!

Marc Redant

Zeer goede communicatie

max

Prima .geleverd wat ik besteld heb
alleen per post nl geleverd . dit is nou niet het beste post bedrijf om iets mee te versturen

John van de Ven

Prima service

Bennie Eppingbroek

Dat men een aantal dagen telefonisch niet bereikbaar is en niet op e-mail reageren vind ik toch wel slecht.
Op internet word aangegeven dat de bestelling binnen 24 uur wordt verzonden nou ik had na een week nog niets ontvangen erwijl ik er op zat te wachten.
Toen maar bij Bol.com 2 stuks oogwindwerken besteld en wat blijkt een andere bedrijfsnaam maar het komt weer van Multilogo en dan ook nog een keer de verkeerde oogwindwerken.
Op de internet site staat oogwindwerk zonder eindstop nou dat blijkt ook al weer niet te kloppen.

Erik van Achterberg

Ronduit positief

Marjan van der Meulen

Duidelijke website en makkelijk bestelling te plaatsen

Rudi De Wolf

Goed en een snelle service dank dat voor