Zeer goede en snelle service van een mooi product. Snelle levering met al het bijpassende materiaal. Prijs en kwaliteit zeer voordelig
R.
Bestelling was zoekgeraakt bij Post NL. Na contact met het bedrijf werd er direct een vervangende bestelling opgestuurd.
Jean
Bestelling uitgevoerd zoals gevraagd. Goede kwaliteit. Geen negatieve opmerkingen.
L.
Correcte snelle levering
M.J.
Eerste levering liet ietwat op zich wachten. Na navraag snel antwoord. Door een probleem buiten schuld om eerste zending niet afgeleverd. Nieuwe levering meteen geregeld en volgende dag in huis.
as
Artikel was snel thuis geleverd. Werd gebeld dat mijn bestelling geplaatst was. Artikel was betreft de prijs erg goedkoop. Echte aanrader!
Marion
Vlotte levering, uitgebreide informatie op de website, zeer groot assortiment!
Bas
Goede en snelle levering, goedkoopste prijs.
Henk
Ons knikarm scherm werd netjes binnen 14 werkdagen bezorgd. Puntjes van aandacht zijn dat de losse (bijbehorende) onderdelen via twee aparte zendingen werden opgestuurd, handiger is als alles in één...Ons knikarm scherm werd netjes binnen 14 werkdagen bezorgd. Puntjes van aandacht zijn dat de losse (bijbehorende) onderdelen via twee aparte zendingen werden opgestuurd, handiger is als alles in één keer wordt afgeleverd.
gabe
Bestellen gaat vrij eenvoudig, bij vragen wordt je goed geholpen. de horren zijn van goede kwaliteit en vrij gemakkelijk te plaatsen d.m.v de bijgeleverde instructie.