Goede communicatie over maatwerk en de bestelling was bezorgd zoals afgesproken. Montage was goed te doen met dank aan de video's.
Maatwerk mogelijk.
Instructievideo's zijn duidelijk.
Foutje in het adres was gelukkig gecorrigeerd door de bezorger. De postcode was niet correct. De separate eerdere bezorging van de bevestigingsmiddelen was wel goed gegaan. Ook zou het fijn zijn dat...
Snelle levering. Prima kwaliteit. Top service. Bij problemen wordt meteen gereageerd en in ons geval een nieuw doen toegestuurd 👍
Goede service
Prima service fijn contact
Directe aanpak van probleem, verkeerde levering
Direct t goede sturen
Kwalitatief goed product en snelle verzending!
Goede geholpen bij het beantwoorden van mijn vraag.
nee
Prima. Duidelijke uitleg
Uitleg goed.
Mooi doek voor redelijk lage prijs
Op de hoogte houden van het verloop van de order.
Duurde langer dan op de website stond.
Daarna kregen we bericht dat het verzonden was maar toen was het doek er al.
We hebben...
Reactie ZONZ:
Beste,
Het bestelde doek was een maatwerk doek waarvoor een levertijd van drie weken staat. Deze hebben wij ruimschoots gehaald; binnen twee weken is het doek geleverd. Voor ons standaard...
Goed advies per mail.
Uitgebreid advies over het inmeten en de accessoires die bij schaduw doek horen.
Wij hebben een zonnedoek op maat laten maken. Contact hierover was zeer prettig en uitiendelijke product voldoet ook helemaal aan onze wensen!
Prettige service en goede prijs-kwaliteit
Zou niet weten.
Prettige leverancier: keurige communicatie, pro-actief in advies en nette afhandeling. Goede kwaliteit.
Deskundige adviseur. Flexibel, maken waar wat ze aanbieden
Website is zeer compleet maar minder interactief. advies component komt achteraf en niet tijdens bestelling. Evengoed werd dit wel keurig afgehandeld en verwerkt
Ben erg blij met het voorafgaande advies en met het uiteindelijke resultaat. Voor ons kleine tuintje hebben we nu een mooi passend strak gespannen schaduwdoek.
Aanbod van soorten doek alsmede bevestigingsmaterialen, persoonlijke service en goed advies. Uitstekend maatwerk geleverd en binnen de gestelde termijn.
Vooralsnog geen verbeterpunten