Zonz is een gespecialiseerd bedrijf. De afhandeling voor internetbestellingen is prima. Wat betreft de maatvoering heb ik ervaren dat het daadwerkelijke product afwijkt van de vermelde maten, die...
Goede website. Prima aftersales afhandeling, nadat ik toch niet helemaal tevreden was.
Mijn ervaring is dat de maatvoering op de website niet zuiver overeenkomt met de reeele afmetingen van het producten. Misschien kan Zonz haar klanten hierover beter informeren c.q. waarschuwen.
Voorlopig enkel een positieve ervaring met jullie bedrijf. Als ik nog een eens een schaduwdoek nodig heb , dan weet ik waar ik moet zijn.
Goede website, snelle en correcte levering.
Bij de bestelling kan je maar op de pagina na dat je je adresgegevens hebt ingevuld zien dat je ook een andere plaats van levering kan kiezen.
Eerste bestelling
Snel, professioneel, meedenkend!
Kwaliteitsvol product met goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle, correcte levering en afhandeling.
Zeer snelle en correcte levering.
Snelle reactie bij vraag na verkoop.
(Duidelijke) vermelding van aanwezigheid (niet symmetrische) naden bij meeste producten
Vlotte communicatie. Vlotte levering. Geen handleiding in de levering. Lichte beschadiging. Vlotte opvolging voor problemen.
Het is de 1ste x dat ik hier iets besteld heb en bij de levering merkte ik op dat er iets te weinig was meegeleverd, na telefonisch contact werd dit met een excuus direct recht gezet waarvoor mijn...
Zeer klantvriendelijk
Snelle en complete levering
Prima service! In 23 uur geleverd! Doek hangt nu een dag of 10 en is al mooi glad getrokken. Heerlijk om er 's avonds onder te zitten. Geen kou die van bovenaf komt. Dus ook beschut zitten in de...
Mooi licht en makkelijk materiaal.