ZONZ

8.2/10
Kwaliteit van de producten

Ik had een aanvraag via website gedaan en wou telefonische dubbelcheck doen of mijn vraag was toegekomen. eerste telefonische ervaring was zeééer stuntelig.
naderhand toen ik met de...
naderhand toen ik met de zaakvoerder Peter verder in contact kwam verliep overleg zeer direct en stipt. de uiteindelijke bestelling verliep vlot, voorschot, levering en verzending picobello.

Castañeda ter Meer

Snelle levering, prima klantenservice (email)

Indien het verkeerde product wordt geleverd omdat Zonz niet het correcte product opstuurd, moet de klant zelf eerst de porto kosten betalen voor de retourzending. Vind ik geen service. De klant... Indien het verkeerde product wordt geleverd omdat Zonz niet het correcte product opstuurd, moet de klant zelf eerst de porto kosten betalen voor de retourzending. Vind ik geen service. De klant heeft niet het verkeerde artikel besteld, krijgt wel het verkeerde geleverd en betaald al het bestelde vooraf voordat hij uberhaupt iets heeft ontvangen. De kosten voor verkeerde levering dient door Zonz direct te worden betaald en niet achteraf vergoedt.

De Winter Martin

Onze zuiderburen hebben ons vriendelijk ontvangen met alle nodige uitleg erbij ivm de zelfplaatsing,reken er nog de mooie korting eraf/erbij en we kunnen dan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden... Onze zuiderburen hebben ons vriendelijk ontvangen met alle nodige uitleg erbij ivm de zelfplaatsing,reken er nog de mooie korting eraf/erbij en we kunnen dan alleen maar zeggen dat we zeer tevreden zijn over de aankoop van onze harmonicadoek.Na een volledige make over van mijn tuin gaat dit de kers op de taart worden,bedankt voor alles!!

Vriendelijkheid bij persoonlijke ontvangst en telefonisch zeer behulpzaam, vlugge en duidelijke antwoorden via mail.

c.balfoort

Via email wordt de klant direct in zijn bestelling bevestigd.Dat is erg prettig.Je wordt vervolgens goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop van de bestelling tot levering van het... Via email wordt de klant direct in zijn bestelling bevestigd.Dat is erg prettig.Je wordt vervolgens goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop van de bestelling tot levering van het artikel.
het bestelde artikel was binnen 2 dagen in huis!Heel fijn.

zie boven.

voor mij kon er niets verbeterd worden.

Correcte en snelle service!

V. Driel

Goede persoonlijke service verlening, zonnedoeken eerder binnen dan de verwachting en perfect op maat. Chapeau.

Duidelijke informatie op website, snelle levering.
Geen ervaring met after sales.

In mail met bestelstatus "verzonden" ook een verwachte leverdatum opnemen.
Mogelijkheid van track & trace.

H.Bruijs

Goede info.ó

Correcte behandeling

Ga zo door.

Jos Neyens

Bedrijf denkt mee met de klant, duidelijke communicatie, zeer goede service.
Levering volgens afspraak.

Vriendelijk klantencontact.
Duidelijke communicatie en -advies.

Klant per mail laten weten wanneer de bestelde goederen zijn verzonden.
Heb daar zelf naar moeten vragen.

Toe nu geen klachten