Maurice Wolters heeft ons op een kundige manier door het proces geholpen.
J.J. Molenaar
Maurice is duidelijk, onafhankelijk, uitvoerig in uitleg over hoe het proces in zijn werk gaat en over de zaken die besproken moeten worden. Houdt de vaart er in. Soms moest ik mezelf naar mijn idee...Maurice is duidelijk, onafhankelijk, uitvoerig in uitleg over hoe het proces in zijn werk gaat en over de zaken die besproken moeten worden. Houdt de vaart er in. Soms moest ik mezelf naar mijn idee wat extra 'op de kaart' zetten om gehoord en gezien te worden. Dit had ook te maken met mijn persoonlijke behoefte. Maurice probeert oog te hebben voor beide partijen en tot een haalbare oplossing te komen, waarin beide partijen zich kunnen vinden. Dat het dan af en toe spannend wordt bij de mediation, hoort erbij. Ik voel me grotendeels ont-zorgd in deze donkere periode van mijn leven.
L. Yazilitas
Oprechte betrokkenheid, duidelijk en prettig in communicatie. Reageert snel.
G. Aydin
Prettig en duidelijk in communicatie. Geduldig en oplossingsgericht.
Nikky
Super fijn om geholpen te worden...Mijn ervaring met Maurice is goed, alles verliep lekker soepel. En als we vragen hadden, we konden alles vragen, en hij heeft alles ook goed uitgelegd.
Super fijn om geholpen te worden door Maurice!
Patricia
Vriendelijke en geduldige mensen
Luisteren goed naar beide partijen
Weten waar ze over praten
Esther
Duurde soms wat lang maar de hulp was prima
Arie
Uitstekend ,er is veel kennis aanwezig,ieder op zijn eigen terrein.men denkt in oplossingen,en denkt mee met de cli?nten. In 1 woord: top vakmensen
Inge
Desiree
Ik heb de samenwerking als prettig ervaren. Onpartijdig en duidelijk in de stappen die genomen moesten worden.