Angeline Weustink

Wij zijn heel goed en vlot geholpen door Nina Tillema. Zij heeft ons heel goed geadviseerd en was een prettig persoon om mee te onderhandelen.

Yvonne tulp

Heel goed en heel lief en vol begrip
En ze reageert snel als je er belt.
Heel prettig. Bedankt

Tanya Vos

Prettig in omgang, duidelijk in informatie verstrekking, flexibel in het Plannen van tijden/ data. Rustig en onpartijdig.

PC Hessels

Maurice was duidelijk en gaf op een bepaald moment ook duidelijk zijn irritatiemoment aan. Die bewuste opmerking lijkt ons beiden geholpen te hebben richting een oplossing.

Eric van't Oever

Aangenaam en goede communicatie over en weer.

Dennis

Shabnam vond ik heel goed en geduldig
Stond meteen klaar voor je.

J.

Roel hielp ons door duidelijke kaders te geven en was flexibel wanneer we meer tijd nodig hadden. Communicatie is helder en makkelijk inzichtelijk.

Verboom

Er is van alles mis met de dienstverlening van dit kantoor:
Er is van alles mis met de dienstverlening van dit kantoor:
- Niet gewezen op tijdig overzetten van de kinderbijslag op juiste naam waardoor ter nauwer nood het kindgebonden budget kon worden veilig gesteld
- Bruto netto berekening van de partner alimentatie is fout gegaan: men is vergeten de premie ZVW mee te nemen in de berekening waardoor ik een naheffing van EUR 1570 kreeg
- Hypotheekadvies: 'Stuurt u mij maar de ondertekende concept akte toen dan ga ik ermee aan de slag'. Ik weet niet hoe u dit ziet, maar ik heb behoefte aan een hypotheek adviseur die direct klaar staat zodra ik een bod heb uitgebracht en deze geaccepteerd is. Snel handelen in deze overspannen woningmarkt is essentieel.
- Belastingservice: bureaucratisch, slecht bereikbaar, reageren alleen op emails en dan ook nog kort en onvolledig.
Kortom: 6500 euro betaald voor dienstverlening die op alle gebieden ernstig tekort schiet. Begin er niet aan!