Marc reageerde heel snel en hij heeft verstand van zaken.
Claudi Roefs
Geweldig, denkt goed mee en vooral in oplossingen
Toon Hoppenbrouwers
Snel ,goed en duidelijk door het proces heen gegaan
Sander
Helpt alles snel, correct en onafhankelijk te regelen. Neemt ook ruimte om te luisteren naar de wensen van beide partners.
Frank Vergeer
Al bij de eerste kennismaking kregen we een contract onder onze neus om te ondertekenen. Dat was al geen goed teken. Vervolgens 7.000 euro (!) betaald, maar tot twee keer toe moest ik fouten uit de...Al bij de eerste kennismaking kregen we een contract onder onze neus om te ondertekenen. Dat was al geen goed teken. Vervolgens 7.000 euro (!) betaald, maar tot twee keer toe moest ik fouten uit de kinderalimentatie berekening halen en juridisch advies inwinnen omdat wat werd verteld niet volledig bleek. Een scheiding is al vervelend genoeg, maar dit leidt alleen maar tot meer stress. We zijn nu 3 maanden verder en we hebben de financiën nog steeds niet geregeld en inmiddels aan de derde gecorrigeerde berekening toe. Ook het ouderschapsplan plan zit vol slordige fouten. Bijvoorbeeld de zorgschema's die nog steeds niet kloppen. Het idee is dat je wordt ontzorgd, maar uiteindelijk kun je de fouten er zelf uithalen.
Winny Kappen
Zeer bekwaam, prettig in omgang, snelle verslag legging, oplossing gericht, denken in mogelijkheden! een en al lof! Heel erg bedankt.
Vasiliki van Wijngaarden
Zie bovengenoemde
R. Janssen
Marielle heeft zich ruim de tijd genomen om ons te helpen