Patrick van Gerven

Zeer correct en sympathieke bemiddelaar.
Heeft alles prima aangepakt.

Kiki Schoenmakers Gerritsen

Vriendelijk en rustige man

Ron Wiersma

We zijn niet het makkelijkste geweest als echtgenotes in ons scheidings traject.
Je hebt jou ingezet voor het het beste resultaat, zelfs buiten kantoor uren.
Door jou intensieve...
Je hebt jou ingezet voor het het beste resultaat, zelfs buiten kantoor uren.
Door jou intensieve begeleiding en zeker gezien door jou intensieve inzet heeft jou begeleiding gelukkig geleid tot een ondanks negatieve periode tot een posietief resultaat. We zijn zelfs "Met liefde uit elkaar gegaan "
Dank je wel Helen voor jou uitmuntende begeleiding.

B. Kleijn

Shabnam heeft ons uitstekend geholpen om na een slechte start met Zorgeloosch, weer snel alles in goede banen te lijden en het mediation traject snel af te ronden.

Patrick diepenmaat

Ik vond het prettig dat er de tijd genomen werd om uitleg te geven, maar ook vragen stelde

D.

Ik had graag nog wat meer nagedacht over mijn huidige financiële positie. Ivm huur en hypotheek en andere gezamelijke kosten.

Jan Willem

Sofie heeft een goed inlevingsvermogen en voelt goed aan op welke onderwerpen de nadruk moet komen te liggen. Neemt de tijd voor onderwerpen die gevoelig liggen en maakt vaart waar dat wel kan. We... Sofie heeft een goed inlevingsvermogen en voelt goed aan op welke onderwerpen de nadruk moet komen te liggen. Neemt de tijd voor onderwerpen die gevoelig liggen en maakt vaart waar dat wel kan. We hebben een efficiënt proces doorlopen.