Laura Duisdeiker

Legt alles prima uit! Beantwoord al je vragen. Kijkt en denkt mee. Erg prettig

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Laura,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Hartelijke groet,
Zorgeloosch

Judith kuijpers

Bemiddelaar is vriendelijk en duidelijk.

Laura Lao

Erg professioneel bijgestaan en prima doorloopsnelheid

Patricia

Wat fijn om iemand die op de meest neutrale manier in een van de moeilijkste periodes in ons leven, je keuzes kan laten maken waardoor we weer kunnen kijken naar een gelukkige toekomst met onze... Wat fijn om iemand die op de meest neutrale manier in een van de moeilijkste periodes in ons leven, je keuzes kan laten maken waardoor we weer kunnen kijken naar een gelukkige toekomst met onze dochters samen maar apart van elkaar als partners.

Gerard Mulder

Zakelijk, duidelijk en doelgericht. Kijkt echt naar het beste voor beide partijen

Jikkie Mulder

Ik vond Marco een warme geduldige man die systematisch alles met je doorneemt en uitlegt en oog heeft voor beide partijen. Hij belicht de dingen van verschillende kanten waardoor je inzicht krijgt... Ik vond Marco een warme geduldige man die systematisch alles met je doorneemt en uitlegt en oog heeft voor beide partijen. Hij belicht de dingen van verschillende kanten waardoor je inzicht krijgt in en begrip voor de toekomst van beide partijen. Hij kweekt een sfeer van geven en nemen. Op het ene vlak laat je iets maar op een ander vlak krijg je weer wat, zodat het onder aan de streep evenredig verdeeld is. Hij geeft je alle ruimte om te reageren op zijn voorstel.

Amy Janssens

Erg goed, dacht super met ons mee en heeft ons zeer goed geholpen!

Fons Janssens

Kennis van zaken, duidelijk, zeer vriendelijk. Komt vertrouwd over.

belinda reichgelt

Fijne directe bemiddelaar. verliep vlotjes