E.J. de jong

Shabnam Gangadien ( onze mediator ) ik wil mijn dank uitspreken hoe u ons heeft bijgestaan in deze moeilijke situatie. Ik netjes en snel en profesioneel u onze heeft begeleid.

Ik kan niks...

Ik kan niks anders zeggen dan bedankt voor alles!!! En u aan een ieder aanraden die terecht komt in een scheiding.

E.J. de Jong

Beste E. J,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Lizzy de jong

Beter had niet gekunt

Beste Lizzy,

Elsbeth America

Hij voelde veilig

Beste Elsbeth,

E.K. E.

Amber Droog heeft ons heel deskundig geholpen. Wat ons met name is bijgebleven, is dat ze echt de tijd neemt om goed naar ons te luisteren.

Een echtscheiding zorgt voor veel verdriet,...

Een echtscheiding zorgt voor veel verdriet, maar Amber heeft ons goed en kundig door het hele proces heen geloodst . Ze toont empathie en is vooral een heel warm persoon. Hierdoor waren de gesprekken altijd aangenaam en constructief.

Het belang van de kinderen staat centraal bij haar. Dankzij haar goede tips hebben we een stevige basis kunnen bouwen om verder te gaan

EKE, Rotterdam

Beste E.K.E,

Bedankt voor je mooie review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Ricardo

Partijdig (aantoonbaar met opnamen)

Slechte afhandeling (pensioen zou geregeld zijn wat er afgesproken was geen splitsing , dus beide geen recht
Krijg ik van de week een mail binnen...
Partijdig (aantoonbaar met opnamen)

Krijg ik van de week een mail binnen van pensioenfonds uw ex krijgt een hoger bedrag)

Fouten (gegevens van anderen in ons dossier , blabla excuses mail , maar durf te weden dat ze geen melding hebben gemaakt bij de autoriteit persoonsgegevens)

Mooier voorschotelen dan het is
(Met flinke bedragen rekenen, je kan voor dit bedrag kopen (2ewoonoplossing) mee akkoord gegaan gaan zoeken achteraf kon er nog minder geregeld worden dan bij de bank)
Vertrouwen weg , opzeging vanuit hun van het contract terwijl hun hun beloftes niet waar konden maken .
Zelfs nog overwogen een klagt bij het
Kifid in te dienen

Oftewel een groot drama

Beste Ricardo,
Bedankt voor jouw feedback.
Vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Dat vinden we erg jammer. We zullen jouw feedback intern bespreken.
Kun je,...
Beste Ricardo,
Bedankt voor jouw feedback.
Kun je, indien je dat nog niet gedaan hebt, jouw onvrede delen via ons mailadres klanten@zorgeloosch.nl of telefonisch via 088 1661 553?
Dan kunnen we kijken naar de beste oplossing.

M.T. Niehof

Een prima vakvrouw

Beste dhr/mvr Niehof,

Jamie

Chris van Diest heeft ons/mij enorm geholpen met bemiddelen over het ouderschapsplan rondom onze dochter. Hij heeft twee enorm jonge mensen met ruzie dichter bij elkaar gekregen. Nieuwe communicatie... Chris van Diest heeft ons/mij enorm geholpen met bemiddelen over het ouderschapsplan rondom onze dochter. Hij heeft twee enorm jonge mensen met ruzie dichter bij elkaar gekregen. Nieuwe communicatie vaardigheden geleerd onderling waar wij ons hele verdere leven als ouders baat bij zullen hebben. Van hoe wij bijna naar de rechter gingen totdat mijn ex en ik uiteindelijk in 1 auto heenreden om te ondertekenen. Hij gaat tot het gaatje om ons te helpen en dit is ook zeker gelukt. Het voelt bijna alsof wij er een vriend bij hebben gekregen. Ik kan Chris van Diest zeker aanraden!!

Beste Jamie,

Natasja

Kundig en professioneel zo zou ik Vincent willen omschrijven als rol van mediator bij het begeleiden van mijn echtscheiding.

Vincent heeft ervoor gezorgd dat het gehele proces op een...

Vincent heeft ervoor gezorgd dat het gehele proces op een prettige manier is verlopen. Alles werd goed uitgeleg en ik voelde mij ook echt gehoord. Hij gaf ons inzichten om tot goede oplossingen te komen.
Goede en professionele begeleiding. Echt top!

Beste Natasja,

Schalkwijk

Marc heeft ons fantastisch geholpen en ons alle tijd gegund in de voor mij moeilijke situatie waar ik niet altijd het op kon brengen om vorm te geven aan de nieuwe toekomstige situatie, daarmee wil... Marc heeft ons fantastisch geholpen en ons alle tijd gegund in de voor mij moeilijke situatie waar ik niet altijd het op kon brengen om vorm te geven aan de nieuwe toekomstige situatie, daarmee wil ik zeggen dat wij het tempo mochten bepalen aangezien je toch met dubbele gevoelens opgescheept zit.

Beste dhr/mvr Schalkwijk,

Irene van Kranenburg

Het contact was snel, goed en duidelijk. De vragen worden goed en duidelijk beantwoord.

Beste Irene,