Walter

Top

Beste Walter,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Leo Koster

Daar sta je dan, totaal ontredderd, een scheiding die niemand zag aankomen, een ex partner die niet blijkt te zijn wie ze echt is en out of the blue het huis en kinderen heeft verlaten. Wat een... Daar sta je dan, totaal ontredderd, een scheiding die niemand zag aankomen, een ex partner die niet blijkt te zijn wie ze echt is en out of the blue het huis en kinderen heeft verlaten. Wat een verdriet, vooral voor de kinderen!
Op zoek naar mediation, kom ik in contact met Nienke. Ze luistert, neemt je mee in de wereld van scheiden. Voelt feilloos aan wie ze aan tafel heeft. Bied alle ruimte voor emoties, stuurt bij en leid je stap voor stap door het proces. Beide worden we goed en gelijkwaardig geïnformeerd. Fantastisch hoe je dan wordt begeleid samen met het hele team nemen ze je alles uit handen. Er is alle ruimte voor persoonlijke wensen hoe je de afspraken in het convenant en ouderschapsplan wil vastleggen. Geweldig financieel advies, heldere communicatie over de gemaakte afspraken. Scheiden is rouw verwerking, en tegelijk heel veel regelen. Wat is het dan fijn dat je Nienke aan je zijde hebt. Nienke (en het hele team van Zorgeloosch) dank je wel!

Beste Leo,

Kamphof

Door de proffecionele communicatie en begeleiding van de mediater, de financieel adviseur en goed bereikbare secretaresse op kantoor verliep alles soepel. De samenwerking van betrokken hulpverleners... Door de proffecionele communicatie en begeleiding van de mediater, de financieel adviseur en goed bereikbare secretaresse op kantoor verliep alles soepel. De samenwerking van betrokken hulpverleners was ook goed. Hierdoor waren de lijntjes kort en verliep de scheidings procedure soepel.

Beste Roel,

Indira Zuljevic

Geduldig, persoonlijk zonder te dichtbij te komen, aangename persoonlijkheid

Beste Indira,

Laura Duisdeiker

Legt alles prima uit! Beantwoord al je vragen. Kijkt en denkt mee. Erg prettig

Beste Laura,

Kelly van Woudenberg

Ondanks de verdrietige situatie hebben wij Vincent als fijn ervaren. Het is rustige man. Hij voelt ook goed aan wanneer er een grapje gemaakt kan worden, of wanneer er juist even behoefte is aan de... Ondanks de verdrietige situatie hebben wij Vincent als fijn ervaren. Het is rustige man. Hij voelt ook goed aan wanneer er een grapje gemaakt kan worden, of wanneer er juist even behoefte is aan de vraag; wat gaat er nu door je heen of hoe voel jij je hierbij. Vincent heeft nooit een oordeel gehad, is altijd heel neutraal gebleven, en heeft ons alles op onze eigen tempo laten doen.

Beste Kelly,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan onze collega.

Michael van Hofwegen

Vincent is een hele fijne en rustige man, waar alle ruimte is voor eventuele emoties en hij kiest geen partij.

Beste Michael,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan onze collega's.

Anita

Ik had gevoel dat ik van 2 man ging scheiden,alleen maar tegenwerking en geen medewerking

Beste Anita,
Bedankt voor jouw feedback.
Vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Dat vinden we erg jammer. We hebben jouw feedback intern doorgegeven.
Eén van...
Beste Anita,
Bedankt voor jouw feedback.
Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om te zoeken naar een oplossing. Mocht je binnen 14 dagen niks van ons horen laat dit dan a.u.b. weten via ons mailadres klanten@zorgeloosch.nl of telefonisch via 088 1661 553.

Esther den Oudsten

Fijne, kundige en empathische vrouw

Beste Esther,