Natasja Langenberg

Ik vond het fijn dat er duidelijkheid was van wat kan wel en wat kan niet. Dat dit verteld werd. Voor beide kanten

Beste Natasja,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan onze collega's.

R Kemps

Goed, gemoedelijk en rustig gesprek voerend.

Beste R. Kemps,

Debbie

Hele fijne gemoedelijke man, toegankelijk, onpartijdig.

Beste Debbie,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

D vreven

Tevreden

Beste D. Vreven,

Patty

Meedenkend en oplossengericht.

Beste Patty,

Sandra de Raaff

Hel rustig. Legt goed uit en neemt de tijd

Beste Sandra,

Ada van Staden

Ze regelt de zaken goed en is altijd bereid als ik het niet begrijp het nogmaals uit te leggen

Onno van Staden

Rianne en Karin, maar ook de binnendienst hebben ons goed geholpen door het proces heen. We kregen altijd snel een reactie met feedback.

R Kemps

Legt goed uit wat er precies gaat gebeuren en wat het voor beiden partijen betekent. Luistert goed en is begripvol.