Paula van Maanen

Mijn ervaring met deze bemiddelaar is goed, we hadden snel een kennismaking en daarna direct een aantal sessies ingepland. Toen het richting afronding van het traject kwam en er nog wat... Mijn ervaring met deze bemiddelaar is goed, we hadden snel een kennismaking en daarna direct een aantal sessies ingepland. Toen het richting afronding van het traject kwam en er nog wat onduidelijkheden in de documenten zaten die opgehelderd moesten worden duurde het naar mijn idee langer voordat een reactie kwam maar afronding naar tevredenheid.

Michiel Visser

Marc legt alles goed uit. Het loopt gesmeerd.

Fanis

Rianne heeft ons goed begeleid gedurende het hele proces. Rianne komt rustig over en is vanaf het begin heel duidelijk geweest over de gang van zaken.

Didi Servais

Chris heeft ons goed door de scheiding en alles daar omheen geholpen. Chris is deskundig, professioneel, maar daarnaast een betrokken mediator met oog voor alles wat er speelt. Er komt veel op je af... Chris heeft ons goed door de scheiding en alles daar omheen geholpen. Chris is deskundig, professioneel, maar daarnaast een betrokken mediator met oog voor alles wat er speelt. Er komt veel op je af en Chris maakt dit behapbaar en weet je hier goed in te begeleiden. Wanneer de emoties hoog oplopen of even teveel worden, weet Chris dit op een rustige, prettige, maar zeer professionele manier te begeleiden. Chris werkt oplossingsgericht en houdt het belang van de kinderen goed in de gaten.
Ik zou iedereen, die helaas in deze situatie zit, een Chris aanraden. Ik kan met een goed gevoel terugkijken op een moeilijke tijd met de wetenschap dat alles goed geregeld is.

Liselotte Witkamp

Ze heeft ons er doorheen geloodst en was heel meelevend maar ook duidelijk.Dat was erg prettig.

Patrick Bonora

Een ervaren, rustig en positief persoon waardoor wij vertrouwen in het proces hebben gekregen.

Linda Jansen-Tops

Prettig dat de gesprekken fysiek konden plaatsvinden, dat gaf Marc zelf aan, dat hij dit graag wilde. Hij weet waarover hij praat en het is fijn om iemand in het proces erbij te hebben die... Prettig dat de gesprekken fysiek konden plaatsvinden, dat gaf Marc zelf aan, dat hij dit graag wilde. Hij weet waarover hij praat en het is fijn om iemand in het proces erbij te hebben die objectief en er voor beide partijen is. Hij luisterde naar onze mening en had geen oordeel, maar stelde soms wel de juiste vragen, die ervoor zorgden dat je anders over bepaalde dingen ging denken. Ons proces ging vlot. Dat lag zeker ook aan ons zelff, maar ook door het snelle handelen van Marc. Een dag na het gesprek ontvingen we al het gespreksverslag met de afspraken of nodige documenten.

Suzanne

Eerlijk, oprecht, empatisch en hele fijne gesprekken en allemaal lekker vlot geregeld. Een echte aanrader.