martien van Osch

Zeer goed en een goede snelle afwikkeling van zaken

Chico

Wij waren en zijn van het knopen doorhaken en zsm. En dat is waar Marco goed op in heeft gespeeld en mee heeft gedacht om aan onze beide wensen te voldoen. Maar buiten dat ook nog eens volledig in... Wij waren en zijn van het knopen doorhaken en zsm. En dat is waar Marco goed op in heeft gespeeld en mee heeft gedacht om aan onze beide wensen te voldoen. Maar buiten dat ook nog eens volledig in het belang van de kinderen, wat wij het belangrijkste vonden

Els van den Burg

Wij zouden Marco graag aanbevelen als mediator. Hij is snel in het uitwerken/aanleveren van de stukken, begripvol, geduldig en meedenkend. Wij zijn heel erg tevreden over zijn bijdrage aan ons proces.

Loes

Zeer prettige ervaring, duidelijke uitleg en fijne verhelderende gesprekken gehad.
Zeer te spreken over de manier van werken.

Tim

Marco neemt echt de tijd om alles uit te leggen en heeft begrip voor de situatie. Ik ben erg blij met de hulp die ik van hem heb gekregen.

Kees

Ondanks de moeilijke en stressvolle periode hebben we een heldere en duidelijke begeleiding gehad in de te nemen stappen en de afwikkeling van de gehele procedure.
Daar waar nodig is er extra...
Daar waar nodig is er extra aandacht besteed aan onderwerpen om het proces zoveel mogelijk te bespoedigen.

Nicole

Marco is een professional in zijn vak! Uiteraard qua kennis en kunde, maar zeker ook op het gebied van luisteren, meedenken en objectiviteit.

Hij zorgt écht voor een Zorgeloosch proces in...

Hij zorgt écht voor een Zorgeloosch proces in een emotionele periode van je leven!

Irene

Een rustig en onpartijdig persoon die ook probeerd om voor beide partijen mee te denken.