Er werd de tijd genomen om alles rustig te bespreken. Deskundig advies.
Rene
Netjes zakelijk met prettige persoonlijke betrokkenheid.
Rita
Wat voor ons een spannende en emotionele tijd was, daarin heeft Chris veel rust...Chris heeft ons beiden heel goed geholpen, hij neemt de tijd voor ons allebei en geeft duidelijke uitleg.
Wat voor ons een spannende en emotionele tijd was, daarin heeft Chris veel rust gebracht.
Chris, dank je wel je bent een prima mediator.
L
Mijn ervaring is goed. Prettige samenwerking, duidelijke afspraken.
Ingrid
Prima alles onder 1 dak geregeld. Zal het iedereen adviseren.
Mariken
Vanaf dat 1 dat ik met Zorgeloosch in contact kwam tot het allerlaatste contact heeft het allemaal zo goed gevoeld. Alles is uit ons handen genomen en geregeld door Zorgenloosch. Wij hebben alleen...Vanaf dat 1 dat ik met Zorgeloosch in contact kwam tot het allerlaatste contact heeft het allemaal zo goed gevoeld. Alles is uit ons handen genomen en geregeld door Zorgenloosch. Wij hebben alleen maar wat formulieren hoeven aanleveren en de voor de rest werd gezorgd. Elles en Shabnam waren altijd goed bereikbaar en wij konden ze alles vragen. Zij zijn samen een top team. En afzonderlijk van elkaar zijn zij erg kundig en weten waar zij het over hebben.
Ik zal ze dan ook bij iedereen aanraden.
Bedankt voor alles.
Judith
Hij nam de tijd voor ons en legde alles rustig en duidelijk uit. Mochten wij even niet reageren dan stuurde hij wel een herinnerings mail.
Marco
Het is fijn dat je hulp krijg bij de scheiding, het is zo stap voor stap doorlopen.en zo zal alles aan zijn bod komen. je hebt er zelf geen ervaring mee, wat er allemaal bij komt kijken.Het is fijn dat je hulp krijg bij de scheiding, het is zo stap voor stap doorlopen.en zo zal alles aan zijn bod komen. je hebt er zelf geen ervaring mee, wat er allemaal bij komt kijken. als het goed is, komen we er beide goed aan uit.het blijft moeilijk om te scheiden maar zonder jullie hulp was het nooit zo goed verlopen.tot nu toe dan want het zal nog wel even duren voordat het helemaal afgerond is.
Aarazo
Hij is een ervarend mediator. Hij legt alles goed uit. Tijdens de gesprekken geeft hij een rust gevoel aan de klant, wat volgens mij alle klanten hard nodig hebben gedurende hun scheiding procedure.
Miriam
Neemt de tijd, ook na meerdere uitstellen en tegenslagen.