Zeer goede uitleg over alles waar men met scheiden rekening mee moet houden. Alles prima uitgelegd. Dit is echt iemand die weet waar hij over praat. Echt persoonlijk wat als prettig is ervaren.
Mark
Geen spijt van onze keuze marco heeft ons goed geholpen
John
Klinkt eentonig maar ik ben super tevreden. Blij dat we deze stap gezet hebben.
Sanne
Zeer tevreden!
José
Er komt heel veel bij kijken als je gaat scheiden. Dan is het goed dat er een team met mensen voor je klaar staat die dit samen met je regelt. De gesprekken zijn heel prettig verlopen. Het was ook...Er komt heel veel bij kijken als je gaat scheiden. Dan is het goed dat er een team met mensen voor je klaar staat die dit samen met je regelt. De gesprekken zijn heel prettig verlopen. Het was ook geen probleem om de zaken ooit 2 keer uit te leggen, want het is soms ingewikkeld. Ook bij vragen konden we altijd terecht. Dank je wel Marco en Tom voor jullie advies en duidelijke uitleg.
Gerlach
Ik vond dat de gesprekken duidelijk waren en dat er goed geluisterd is naar onze wensen. De gesprekken zijn in goede sfeer verlopen. Dit heeft geleid tot een goede oplossing voor beide partijen.
Frits
Algemeen goed komt soms wat gehaast/gejaagd over waardoor zaken door elkaar gehaald worden.
sabine
Het was een fijne samenwerking Alles ging snel en verliep soepel
Rob
Scheiden is een emotioneel en lastig traject, waarbij de mediator objectief, onafhankelijk en oplossingsgericht moet zijn. Marco nam ons mee in het proces en gaf daarmee inzicht in de toekomstige...Scheiden is een emotioneel en lastig traject, waarbij de mediator objectief, onafhankelijk en oplossingsgericht moet zijn. Marco nam ons mee in het proces en gaf daarmee inzicht in de toekomstige situatie, waarmee er aan beide zijden de mentale bereidheid werd gecreeerd om de ander wat te gunnen zonder jezelf tekort te doen. Groot respect voor de wijze waarop Marco dat heeft gedaan.