Ik denk dat het een vechtscheiding was geworden als we dit niet gedaan hadden.
Het enige wat ik ongemakkelijk vond was dat Daniël er vaak in betrokken werd. Ik had mezelf voorgenomen op...Ik denk dat het een vechtscheiding was geworden als we dit niet gedaan hadden.
Het enige wat ik ongemakkelijk vond was dat Daniël er vaak in betrokken werd. Ik had mezelf voorgenomen op bepaalde punten niet veel toe te geven en heb dit uiteindelijk wel gedaan. Ik denk dat dit uiteindelijk beter was voor het totaal plaatje.
Verder zijn alle dingen die ik echt belangrijk vond goed opegelost.
Annetttz
Mary is een rustige bemiddelaar met het hart op de juiste plek. Zij denkt mee en weet oordeelsvrij te adviseren. Het was fijn om in deze moeilijke levensfase door haar begeleid te worden.
Marc
Ervaring is zeer positief
Armin
Erg prettig en neutraal. Ik ben diegene die niet wilde scheiden dus dat is zware dobber. Dat kost ze netjes op door de neutrale en bemoedigende houding.
Marielle
Anja geeft goede uitleg over het proces en goede begeleiding. Ik sta zelf niet achter de scheiding en dan moet je zelf wel heel sterk zijn om dit proces aan te kunnen gaan. Door trouw aan mijzelf te...Anja geeft goede uitleg over het proces en goede begeleiding. Ik sta zelf niet achter de scheiding en dan moet je zelf wel heel sterk zijn om dit proces aan te kunnen gaan. Door trouw aan mijzelf te blijven, helder en toch mee te werken, kun je samen tot goede afspraken komen. Maar je moet ook best veel zelf onderhandelen. De combinatie met het financieële advies is ook prettig en fijn dat je met een all in prijs weet waar je aan toe bent. Al met al, petje af voor Anja.
Louis
Warme persoonlijkheid, met verstand van zaken, helpt daadkrachtig en geduldig inzicht te geven in de complexe problematiek. Gaat zeer goed met de emoties om, buigt dut op een natuurlijke wijze om...Warme persoonlijkheid, met verstand van zaken, helpt daadkrachtig en geduldig inzicht te geven in de complexe problematiek. Gaat zeer goed met de emoties om, buigt dut op een natuurlijke wijze om naar resultaten waar beide partijen achter kunnen staan. Fijn, aanrader!
Cecile
Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op...Ik heb Marco ervaren als een prettige gesprekspartner, die doelgericht en systematisch de zaken bespreekt die aan de orde moeten komen tijdens de scheiding. Verduidelijkt waar nodig en focust op proces en overeenstemming.
Laura
De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb goede informatie en uitleg gekregen over alles. Communicatie was zeer goed.
Marco
Meer dan een prima man om alles te regelen!
Erik
Goede verhouding tussen empathie en professionaliteit. Zeer goede begeleiding en afhandeling. Neemt leiding en laat geen zaken onbesproken.