Monique

Sonja was een waardevolle schakel in onze scheiding. Ik heb alles zeer positief ervaren en mede dankzij haar is alles goed en snel verlopen.

Irma

Ik heb het traject onder begeleiding van Mike als enorm prettig ervaren.

Bas

Ben zeker met een goed gevoel elke afspraak ingegaan en zeer tevereden met julie als bemiddelaars
En wil jullie enorm bedanken voor al jullie tijd en inzet dikke 10 voor jullie allebei

samantha

Ben super blij met de hulp van jullie.
Het is goed verlopen en snel

N.

Prettige en professionele begeleiding in emotionele periode.

Karin

Professioneel, persoonlijke, toegewijd, vertrouwelijk, denkt mee en leeft mee.
Fijne begeleiding in materie, waar wij als klant niet dagelijks mee te maken hebben

Peter

Absoluut aan aanbeveling waard! Boven verwachting werden onze 'problemen' in goede harmonie en met logisch verstand snel en helder opgelost. Geen enkele wanklank gehad in het lastige proces en dat... Absoluut aan aanbeveling waard! Boven verwachting werden onze 'problemen' in goede harmonie en met logisch verstand snel en helder opgelost. Geen enkele wanklank gehad in het lastige proces en dat maakte de gang van zaken echt wel plezierig. Vakkundigheid, betrokkenheid en kennis van ons dossier was elke keer top verzorgd. Vandaar die persoonlijke 10 !

Johan

Prima contact, soms wat onnauwkeurig. Denk hierbij aan type foutjes in het contract, zoals naam geboortedatum. Als je uiteindelijk de overeenkomsten krijgt, dan moet deze gewoon 100% correct zijn.

Patricia

Duidelijke, heldere en transparante communicatie. Prettige samenwerking. Ik vond het gewoon helemaal goed en zeker aan te bevelen. Ze is er echt voor beiden!