Dieneke

Heel tevreden over de deskundige maar ook persoonlijke begeleiding . En de betrokkenheid van onze bemiddelaar.
Niets dan lof !

Joyce

Heel fijn dat er voor alle vragen de tijd werd genomen en uitleg gegeven.

Arend

Gesprekken als zeer betrokken ervaren. Ook deskundigheid speelde een hoofdrol. De snelheid in de afwikkeling werd er goed ingehouden. Kort gezegd:
Uitstekend!

Karin

Top geregeld,snel contact,snel een afspraak en alles duidelijk en helder!

Mariska

Ik heb Chris ervaren als een zeer professionele mediator die ten allen tijden in het midden bleef staan. Emoties mochten er zijn en er werd op tijd ingegrepen om het niet te laten escaleren. Fijn... Ik heb Chris ervaren als een zeer professionele mediator die ten allen tijden in het midden bleef staan. Emoties mochten er zijn en er werd op tijd ingegrepen om het niet te laten escaleren. Fijn dat we met jouw hulp niet lijnrecht tegenover elkaar zijn komen te staan en dat we het belang van onze dochter hierin bleven zien. Ook fijn dat je op tijd extra gas kon geven toen het nodig was om de hypotheek rond te krijgen! Bedankt Chris!

Bea

De voortgang van het scheidingsproces lag aan onze omstandigheden en niet aan de bemiddelaar.

Edwin

Als we dit alleen hadden moeten doen, hadden we heel veel stress gehad. Zorgeloosch ontzorgt echt.

Linda

Wij zijn heel tevreden met Margot. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen. Ze is heel neutraal in haar standpunt en luistert en adviseert beide partijen erg goed. Ze heeft ons goed geholpen en zullen... Wij zijn heel tevreden met Margot. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen. Ze is heel neutraal in haar standpunt en luistert en adviseert beide partijen erg goed. Ze heeft ons goed geholpen en zullen haar zeker aanraden als iemand een goede mediator zoekt.

Jan

Een betere manier om de scheiding te regelen is er denk ik niet. Ik zou zorgeloosch zeker aanraden.