Erna heeft het talent om een "vervelend" iets als scheiden een "positieve" wending te geven zodat beide partijen tevreden zijn. Ze werkt zeer gestructureerd.
Juri
Wa
Hartelijk en correct
Ingrid
Heb de procedure als zeer positief gevonden. Nicol is een ontzettend fijne vrouw die mij goed door dit proces heen heeft geholpen. Een dik dank je wel is door haar verdiend. Zal zeker niet schromen...Heb de procedure als zeer positief gevonden. Nicol is een ontzettend fijne vrouw die mij goed door dit proces heen heeft geholpen. Een dik dank je wel is door haar verdiend. Zal zeker niet schromen om Zorgeloosch Scheiden aan te bevelen bij anderen
klaas
Zeer goede snelle bemiddeling ,wijzijnzeer tevredenmet de bemiddelaar en met bureau zorgeloos
Angelique
Advies met kennis van zaken. Inspelen op persoonlijke situatie. Gemoedelijke benadering. Afspraken telkens nagekomen.
hans
Bij geen leuke situatie,goed geholpen
Rob
Heel goed en mooi geregeld echt een aan rader
Bas
Ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer blij zijn dat we met Anja in contact zijn gekomen. Ik had het niet anders gewild. Vandaar alleen maar tienen. Zij en Ernst hebben ons uitstekend geholpen....Ik kan niet anders zeggen dan dat we zeer blij zijn dat we met Anja in contact zijn gekomen. Ik had het niet anders gewild. Vandaar alleen maar tienen. Zij en Ernst hebben ons uitstekend geholpen. Het fijne is dat ze er niet zijn om ons counceling te geven. Ze staan er volledig onpartijdig in. Ze regelen alles wat er moet gebeuren en daarna is het klaar. Maar de betrokkenheid is er wel. Ondanks de vervelende omstandigheden waarvoor we bij Anja aan tafel zaten konden we toch met elkaar lachen. Ik zou iedereen Anja kunnen aanraden en zal dat ook zeker doen als bekende van mij ook in een scheiding terechtkomen.
Mark
Accuraat, verstand van zaken. Emotioneel betrokken, doch met gepaste professionele afstand. Als je in zo´n verdrietige situatie als een scheiding terechtkomt, is het fijn dat veel praktische zaken...Accuraat, verstand van zaken. Emotioneel betrokken, doch met gepaste professionele afstand. Als je in zo´n verdrietige situatie als een scheiding terechtkomt, is het fijn dat veel praktische zaken door Mary en haar team worden verzorgd. Zeker een aanrader voor als je in een vergelijkbare situatie terechtkomt.