Sena Setdibi

Mijn ervaring met zorgeloosch is zeer positief. Er wordt tot aan detaills gedacht en genoteerd. Het is heel fijn dat alles onder een dak wordt geregeld. Het bespaart je veel energie en stress. Ik... Mijn ervaring met zorgeloosch is zeer positief. Er wordt tot aan detaills gedacht en genoteerd. Het is heel fijn dat alles onder een dak wordt geregeld. Het bespaart je veel energie en stress. Ik kan het zeker aanbevelen voor iedereen die echt zorgeloosch wilt scheiden.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Wat een mooie woorden, bedankt!

Zühtü Gültekin

Deskundige en snelle afwikkeling van onze scheiding en tegelijk duidelijkheid over de hypotheek. Als je de scheiding apart regelt door zelf mediator en adviseur te kiezen wordt je van... Deskundige en snelle afwikkeling van onze scheiding en tegelijk duidelijkheid over de hypotheek. Als je de scheiding apart regelt door zelf mediator en adviseur te kiezen wordt je van ''kasje-naar-muur'' verwezen maar niet bij Zorgeloosch, alles op 1 plek.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor je mooie review, fijn dat het traject zo goed is bevallen. Wij werken inderdaad hard om het kastje-muur te voorkomen!

Nathalie Uitterlinden

Super!

Bedankt voor je review!

Adrienne

Ik ben vooral erg positief over de afhandeling en adviezen omtrent de hypotheek.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor je review, goed om te lezen dat je we je goed hebben geholpen bij je hypotheek!

Pia Lutke Schipholt

Rianne is een vrouw met een rustige uitstraling en een warme persoonlijkheid waardoor je je vanaf de eerste ontmoeting meteen op je gemak voelt. Door haar persoonlijke verhaal gecombineerd met haar... Rianne is een vrouw met een rustige uitstraling en een warme persoonlijkheid waardoor je je vanaf de eerste ontmoeting meteen op je gemak voelt. Door haar persoonlijke verhaal gecombineerd met haar expertise voel je je in deze periode ondersteund, gehoord en gezien. Al met al een aanrader voor begeleiding in deze periode!

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor je lovende woorden, wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen.

onbekend

Deze partij houdt privacy niet in acht. Als je een privé vraag stelt wordt zonder checken de ex eerder benaderd dan jijzelf

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor jouw review, al is het niet helemaal waar we op gehoopt hadden..Ik heb even gekeken wat er speelt en ik snap dat je teleurgesteld bent. Het is wel zo dat de mediator een neutrale derde... Bedankt voor jouw review, al is het niet helemaal waar we op gehoopt hadden..Ik heb even gekeken wat er speelt en ik snap dat je teleurgesteld bent. Het is wel zo dat de mediator een neutrale derde is tijdens de scheiding en altijd jou en je ex dezelfde informatie dient te verstrekken. Elke schijn van belangenverstrengeling moet de mediator zien te voorkomen. Vandaar dat jullie altijd alletwee gelijkwaardig worden geïnformeerd, ook als er één partij de mediator benaderd met inhoudelijke vragen. Ik hoop je zo iets meer inzicht te hebben gegeven, en uiteraard respecteren we een ieders privacy.

Robert Isendoorn

Wij zijn goed geholpen en begeleidt tijdens het traject. Het is fijn om te merken dat er expertise is bij de medewerkers.

Bedankt voor de review!

Chris Keijzer

Vriendelijke begeleiding met veel geduld en duidelijkheid in het proces

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Dank voor jouw feedback, waarderen we zeer! 3 van de 5 sterren is voldoende, maar niet waar we voor gaan natuurlijk. Sta je ervoor open om eens contact te hebben over jouw klantervaring?

Yvonne Baartse

Het waren fijne gesprekken en we zijn goed door de procedure heengeleid. Zonder de hulp van Rianne hadden we dit nooit voor elkaar gekregen.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Bedankt voor jouw review en goed te horen dat je zo tevreden bent!

Richard

Zeer goede ervaring, maken hun naam waar

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Fijn dat je jouw positieve ervaring met ons deelt, dankjewel!