Fijn product in mooie sprayflacon. Handig dat bij elke product in bijpassende kleur een microvezeldoek verkrijgbaar is, en dat dit bij een starterspakket incl. is.
Esther van Renswoude
Heel blij met de fijne producten van ZO. Mijn collectie wordt steeds meer uitgebreid. Ook erg blij met de houders voor de handzeep, en de andere accessoires wat het pakket compleet maakt.
Caroline Van Buylen
Ik gebruik ZO nu al vrij lang en ik ben super tevreden, kan echt niet meer zonder. Bovendien heb ik mijn dochter en schoonzus ook over de streep getrokken, zij zijn inmiddels ook fan! ZO is echt...Ik gebruik ZO nu al vrij lang en ik ben super tevreden, kan echt niet meer zonder. Bovendien heb ik mijn dochter en schoonzus ook over de streep getrokken, zij zijn inmiddels ook fan! ZO is echt handig in het gebruik, het is ecologisch en... poetsen is geen klus meer!
Saskia
Erg fijne producten! Heel blij mee.
Jolanda
Heel fijn systeem om de vloer schoon te maken. Goede microvezel doek zowel droog als nat.
Do
Het systeem past goed bij me. Ik maak vaker en makkelijker schoon. De producten hebben een mooie uitstraling en verder is overal echt over nagedacht, dat kan ik waarderen.
N Jansen
Heel blij met alle reinigers, ze ruiken lekker, zijn laagdrempelig in gebruik en maken goed schoon! Schoonmaken is super snel gedaan sinds wij zo schoon gebruiken. Het is alleen maar bijhouden...Heel blij met alle reinigers, ze ruiken lekker, zijn laagdrempelig in gebruik en maken goed schoon! Schoonmaken is super snel gedaan sinds wij zo schoon gebruiken. Het is alleen maar bijhouden i.p.v. schrobben.
Daarnaast wordt zodra je besteld hebt alles heel netjes en goed ingepakt en snel verzonden. Klachten worden super goed opgelost (zakjes die tijdens transport lekken, foam koppen die geen zin meer hebben om te doen wat ze moeten doen. Het wordt gewoon gefixt!) Top!
Veraart
Duidelijke uitleg over product en makkelijk in gebruik
L. Schoonenberg
Ik heel blij en tevreden met spullen van ZO. Het ruikt lekker en wordt perfect schoon. Ik ben begonnen met het Glas setje maar inmiddels heb ik alle varianten . Ik zou het zeker gaan proberen...Ik heel blij en tevreden met spullen van ZO. Het ruikt lekker en wordt perfect schoon. Ik ben begonnen met het Glas setje maar inmiddels heb ik alle varianten . Ik zou het zeker gaan proberen als je het nog niet kent, je wil nooit meer anders.
Brigitta ter Bogt
Waar ze voor staan bevalt mij! En de service is goed.