Er was een probleempje met een bestelling maar dat hebben ze bij dit bedrijf (ZO) mooi opgelost :)
Benno
Top zonder meer
M brongers
Fijne middelen om mee schoon te maken wetende dat ze goed voor het milieu zijn. De schuimende groene thee handzeep is helemaal super en ruikt heerlijk
Miep Hermans
Snelle levering. Fantastische producten
anjo
Schoonmaken is leuk met deze sprays, het gaat snel, wordt streeploos en glanzend schoon en ruikt lekker. Het leukste vind ik het afwassen met de spray, het geeft me een kampeergevoel, lekker soppen...Schoonmaken is leuk met deze sprays, het gaat snel, wordt streeploos en glanzend schoon en ruikt lekker. Het leukste vind ik het afwassen met de spray, het geeft me een kampeergevoel, lekker soppen aan t aanrecht. Ook voor een kopje tussendoor, er blijft dus geen afwas meer staan, in elk geval niet zo lang. Voor alle duidelijkheid: ik heb geen afwasmachine.
Kim
Snelle service. Top producten. Heel blij mee
Harry Bijl
Goed bedrijf met fijne producten.
Robbin
Super goed
Ingeborg
Super
Esmée
De Zo producten zien er niet alleen stijlvol uit, maar zijn ook erg praktisch in gebruik. De lekker ruikende spray’s en bijbehorende doekjes doen hun werk. Zeker een aanrader voor wie gemakkelijk en...De Zo producten zien er niet alleen stijlvol uit, maar zijn ook erg praktisch in gebruik. De lekker ruikende spray’s en bijbehorende doekjes doen hun werk. Zeker een aanrader voor wie gemakkelijk en snel wil schoonmaken!