Naast de snelle levering van bestellingen, zijn de producten heerlijk om mee te werken. Subtiele geuren en ze doen wat ze beloven. Het is nu ZO makkelijk om alles op orde te houden. En met oog voor...Naast de snelle levering van bestellingen, zijn de producten heerlijk om mee te werken. Subtiele geuren en ze doen wat ze beloven. Het is nu ZO makkelijk om alles op orde te houden. En met oog voor het milieu! Echt een aanrader.
Rita Lodewijk de Groot
Ik ben heel tevreden ,en over het bedrijf en de producten .
Kinie Jaspers
Via mijn kleindochter in contact met jullie gekomen het is een fantastisch product en het ruikt ook nog heerlijk ,blijf het goed gebruiken.
Carla ter Haar Romeny-Spanjersberg
Fay
Super. Snelle en goede verzending. Fijne producten.
Nienke
Top producten!
Bas gosman
Zo wat een bedrijf!! Alles is en blijf zo schoon, heel fijn met een klein monster dat alles vies maakt. Het is zo makkelijk te pakken en te gebruiken, dat het huis schoner is dan ooit te voren. Zo...Zo wat een bedrijf!! Alles is en blijf zo schoon, heel fijn met een klein monster dat alles vies maakt. Het is zo makkelijk te pakken en te gebruiken, dat het huis schoner is dan ooit te voren. Zo een happy wife een happy life.
Anne-Beth Beelen
Bij mij was het pakket niet compleet geleverd. Makkelijk om contact te maken, en snel antwoord en een oplossing gekregen. Betrouwbaar bedrijf, met een mooi product! Ik geniet van het...Bij mij was het pakket niet compleet geleverd. Makkelijk om contact te maken, en snel antwoord en een oplossing gekregen. Betrouwbaar bedrijf, met een mooi product! Ik geniet van het sprayen, de frisse luchtjes en het schone resultaat!
Monique
Zo geweldige producten! Ik zag schoonmaken altijd als iets wat moet, maar nu als iets wat mag. Fijne producten waarmee alles zo schoon is en nog lekker ruikt ook.
Sanne
Mijn ervaring met de Zo schoon producten is top! Mijn handen zijn blij, veel minder agressief. En het ruikt heerlijk. Mijn fornuis is snel schoon en vetvrij met keuken-schoon.