ZO zijn fijne producten, ZO goed voor de wereld en het milieu. Zo overzichtelijk in gebruik, omdat elke product een eigen kleur schoonmaakdoekje heeft die matched met de kleur van het etiket op de...ZO zijn fijne producten, ZO goed voor de wereld en het milieu. Zo overzichtelijk in gebruik, omdat elke product een eigen kleur schoonmaakdoekje heeft die matched met de kleur van het etiket op de spray, ZO pak je snel het juiste product uit de kast. Ik ben om en verliefd op ZO
Ada Visser
Een goed bedrijf die weet waar ze mee bezig zijn !
Prive
Ik heb nog geen ervaring met dit bedrijf, is mijn 1e bestelling.
Ingrid
Prima producten en snelle levering
Nicole Weijers
Fijne producten. Ik gebruik ze overal in huis. Mooie flessen en helemaal fijn dat ze duurzaam zijn.
Clifford
Fantastisch compleet product!!
Bettina
Heel blij met Zo. We hebben een compleet pakket gekregen als housewarming, en het is top. Spullen gaan lang mee, geen plastic en rommel in de kast. Vind de geuren van de schoonmaakspullen prima, de...Heel blij met Zo. We hebben een compleet pakket gekregen als housewarming, en het is top. Spullen gaan lang mee, geen plastic en rommel in de kast. Vind de geuren van de schoonmaakspullen prima, de handzeep is kokos mijn favoriet, en het is echt fijne zeep.