Jong, enthousiast bedrijf, dat zich inzet om duurzame schoonmaakmiddelen te ontwikkelen.
Jacky
Ellen Keizer
Snelle levering, keurige verpakking
Sabine
Super fijn schoonmaakmiddel, werkt erg prettig en makkelijk doordat je niet steeds een sopje hoeft te maken. Even sprayen, vochtig doekje erover en klaar. De geur van de schoonmaakmiddelen is...Super fijn schoonmaakmiddel, werkt erg prettig en makkelijk doordat je niet steeds een sopje hoeft te maken. Even sprayen, vochtig doekje erover en klaar. De geur van de schoonmaakmiddelen is aangenaam alleen de handzeep groene thee is echt niet aan te bevelen deze ruikt echt niet lekker, maar dat is natuurijk heel persoonlijk. Een mooie bijkomstigheid is dat het ook nog eens minder schadelijk is voor het mileu! De sprayers zijn mooi maar bij levering zaten er al verschillende krassen op (ik denk dat deze dus snel krassen) dat is natuurlijk erg jammer als je deze zichtbaar in je interieur wil wegzetten.
Jony van Hijum
Super goede producten
Joke Schuuring
Pas aangemeld , snel gerageerd door zo. Keurig pakket aangeleverd
Nicolle
Super goed. Hele fijne producten en een hele goede klantenservice bij vragen.
Veendijkhoeve
Fijne producten, gebruik voor onze B&B en gasten waarderen duurzame producten (en ik ook)
Ilse
Heerlijke schoonmaakproducten die het leven makkelijker maken.