Ik kocht het startpakket en de handzeep (groene thee). Het flesje handzeep heeft een mooi design, het product schuimt goed en de dosering van het pompje is ook zeker voldoende. De zeep heeft een...Ik kocht het startpakket en de handzeep (groene thee). Het flesje handzeep heeft een mooi design, het product schuimt goed en de dosering van het pompje is ook zeker voldoende. De zeep heeft een aangename geur. Bij het startpakket kan de sanitair reiniger mij het meest bekoren, fijne en frisse geur, handig in gebruik. Ook de allesreiniger is een heel handig product.
Particulier
Een paar maanden geleden een proefpakket gekocht op station Utrecht Centraal en inmiddels 2 navulzakken besteld van de flacons die ik het meest gebruik: de handzeep en die voor schone afwas. Je doet...Een paar maanden geleden een proefpakket gekocht op station Utrecht Centraal en inmiddels 2 navulzakken besteld van de flacons die ik het meest gebruik: de handzeep en die voor schone afwas. Je doet ECHT lang met 1 x de fles vullen! Super.
Monique
Goede en snelle service. Makkelijk te gebruiken producten met heerlijke geuren.
M Funnell
Heel fijn
Nanny Dijkstra
Leren kennen via mijn dochter, Wat een verrijking!!schoonmaken met hun middelen.
Monique Meessen
Via mijn dochter ben ik op uw producten gekomen. Als 58-jarige sta je niet op iets nieuws te wachten en veranderen is dan lastig maar ik ben ook gecharmeerd! Wil het ook voor mijn andere...Via mijn dochter ben ik op uw producten gekomen. Als 58-jarige sta je niet op iets nieuws te wachten en veranderen is dan lastig maar ik ben ook gecharmeerd! Wil het ook voor mijn andere dochter kopen maar niet voor haar verjaardag maar zomaar…. Wil niet dat ze denkt dat ze het niet goed doet, haha
Mijn jongste dochter van 28 weet na een kleine 10 jaar nu pas wat haar mankeert: diagnose ME… Als je iedere dag enorm vermoeid bent en soms kijkt of dingen je kunnen helpen? Zo is ze ook op “Zo” gekomen! Geweldig toch?
Ik wens jullie verder veel succes toe EN nog van harte gefeliciteerd dat jullie genomineerd zijn!!! Chapeau
Karin
Werkt heel goed, duurzaam en ruikt super lekker. Ook gebruiksvriendelijk en een goede klantenservice. Zeker aan te raden.
Annelies den Besten
Zoschoon heeft voor mij van schoonmaken een hobby gemaakt. In plaats van een tweewekelijkse tocht met een emmertje sop door het hele huis, maak ik nu schoon tussen de bedrijven door. Het kost veel...Zoschoon heeft voor mij van schoonmaken een hobby gemaakt. In plaats van een tweewekelijkse tocht met een emmertje sop door het hele huis, maak ik nu schoon tussen de bedrijven door. Het kost veel minder tijd. Alles wat ik schoonmaak ziet er beter uit.
Noor
De eerste keer dat wij hier besteld hebben en vanaf dag één meteen verkocht. De geuren, flesjes en makkelijke manier van schoonmaken. Plus dat het duurzaam en natuurvriendelijk is, is een bonus. Wij...De eerste keer dat wij hier besteld hebben en vanaf dag één meteen verkocht. De geuren, flesjes en makkelijke manier van schoonmaken. Plus dat het duurzaam en natuurvriendelijk is, is een bonus. Wij willen niet anders meer dan Zo schoon.
Tjitske
Op het station Utrecht voor het eerst kennis gemaakt en vorige week mijn eerste navul zakken besteld. Dat ik via een app kan communiceren over mijn bestelling is een leuke bijkomstigheid. Het...Op het station Utrecht voor het eerst kennis gemaakt en vorige week mijn eerste navul zakken besteld. Dat ik via een app kan communiceren over mijn bestelling is een leuke bijkomstigheid. Het schoonmaken is een eitje door te spuiten en met de speciale doeken even te wrijven. Ja schoon maken is een eitje en zo gepiept.