ZO

Deborah

Heel fijne handzeep

Ria

Heel goede ervaring met de producten van ZO. Voorbeeld; Zo afwas schoon, het theeei was erg verkleurd en niet schoon te krijgen. Heb het ingespoten met ZO afwas schoon en t is weer als nieuw.

Sari

Heerlijk om mee te werken. En snel klaar!

Ellen Goetgeluk Logopediste

Heel mooi design, de producten ruiken lekker, handig in gebruik, leuk met de passende doekjes, kortom ik ben FAN! Ook de handzeep ruikt heerlijk en is zeer aangenaam in gebruik.

Danielle

Kennis gemaakt via de huishoudbeurs en daarna besmet met het 'schoonmaakvirus'. Ik heb mijn 1e bestelling binnen 3 werkdagen binnen gekregen. Normaal gesproken ben ik heel kieskeurig en niet snel... Kennis gemaakt via de huishoudbeurs en daarna besmet met het 'schoonmaakvirus'. Ik heb mijn 1e bestelling binnen 3 werkdagen binnen gekregen. Normaal gesproken ben ik heel kieskeurig en niet snel tevreden maar nu ben ik echt om. Ik maak vanaf toen 'Zo-schoon'.

Ik maak graag een duurzame, milieu vriendelijke keuze maar wil daar eigenlijk niet op inleveren qua gebruiksgemak en kosten. Maar ik ben zeer tevreden over de reinigingskracht en prijs van de middelen.

Daarnaast is de vormgeving stoer, degelijk en luxueus. De houders, flesjes en doekjes zijn een mooie Eye catcher. Let wel op dat de houders en sommige flesjes qua breedte vorm bij elkaar passen. Ik heb een keuken houder voor 3 flesjes, een badkamer houder voor 3 flesjes, een toiletrol/flesje houder en de toilet borstel. Allen even mooi 😍!

De schoonmaakmiddelen (ik heb afwas, glas, alles, sanitair en keuken) doen allemaal wat ze moeten doen, zijn fijn in gebruik en ruiken allemaal heerlijk! De handzeep in kokosgeur vind ik de lekkerste van de handzeepgeuren.

De kokosspons is fijn, en veel krachtiger en dan ik gedacht had, zonder te schuren en zichtbaar hygiënischer dan een 'normaal' pannensponsje!

De doekjes zijn fijn, ik raad wel aan om ze in een was zakje te wassen ivm aanhangen van pluisjes.

Ik heb via de app al 2 keer advies gevraagd een binnen een dag goede antwoorden/tips en service gekregen. Kortom, ik ben fan en iedereen mag dat horen!

Kimberley

Zo tevreden mee. Sinds kort een hulp in huis, omdat het me zelf niet mee lukt. Ze is helemaal om en heeft het nu ook zelf gekocht.
Heerlijk die frisse geuren in huis

Kyra

Super tevreden met dit bedrijf. Dit is de eerste ecologisch verantwoorde schoonmaak-lijn waarvan ik vind dat het écht werkt! De producten maken goed schoon, gaan lang mee en ruiken lekker. De... Super tevreden met dit bedrijf. Dit is de eerste ecologisch verantwoorde schoonmaak-lijn waarvan ik vind dat het écht werkt! De producten maken goed schoon, gaan lang mee en ruiken lekker. De doeken, sponzen en houders die ik heb gekocht werken ook allemaal even goed. Daarbij komt dat het personeel ook nog eens erg vriendelijk is. Top bedrijf!

René Schoone

Eenvoudig te bestellen en snelle levering per post.
Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven.

Agnes Klaassen

Heel fijn product