Zo tevreden mee. Sinds kort een hulp in huis, omdat het me zelf niet mee lukt. Ze is helemaal om en heeft het nu ook zelf gekocht. Heerlijk die frisse geuren in huis
Kyra
Super tevreden met dit bedrijf. Dit is de eerste ecologisch verantwoorde schoonmaak-lijn waarvan ik vind dat het écht werkt! De producten maken goed schoon, gaan lang mee en ruiken lekker. De...Super tevreden met dit bedrijf. Dit is de eerste ecologisch verantwoorde schoonmaak-lijn waarvan ik vind dat het écht werkt! De producten maken goed schoon, gaan lang mee en ruiken lekker. De doeken, sponzen en houders die ik heb gekocht werken ook allemaal even goed. Daarbij komt dat het personeel ook nog eens erg vriendelijk is. Top bedrijf!
René Schoone
Eenvoudig te bestellen en snelle levering per post. Je hoeft er niet eens voor thuis te blijven.
Agnes Klaassen
Heel fijn product
Elizabeth Voorberg
Makkelijk in gebruik. Heel zuinig. Prettige geuren
Anka Van Herk
Prima Produkt wat geen vettige plek achterlaat. Makkelijk in gebruik met een lekker luchtje
Y
E. Pontier-Plandsoen
Ik dacht eindelijk het ideale middel te hebben voor streeploze ramen maar ik zie nog steeds vegen
Irmgard
Uitstekend! Ik heb de probeerset besteld en de ZO afwas plus navul. Ik heb het nu een week gebruikt en ben zeer tevreden!! Voor mij voortaan alleen producten van ZO. Geweldige producten!
Voedingscoach Lianne
Heel handig in gebruik de test set besteld vindt het erg fijn spul om mee te werken