ZO

Ria

Snelle levering, en altijd keurig verpakt.
Met ZO afwas schoon, nu de complete schoonmaaklijn in huis, en bevalt super goed!

Maartje Bos

Fijn product om schoon te maken en ook erg effectief.

Nathalie DB

Ik ben ongeveer 2 weken geleden beginnen poetsen met ZO Schoon en erg blij met de producten. Ik heb een enorme afkeer van al die intens chemische sprays die je maar moeilijk afgespoeld krijgt en een... Ik ben ongeveer 2 weken geleden beginnen poetsen met ZO Schoon en erg blij met de producten. Ik heb een enorme afkeer van al die intens chemische sprays die je maar moeilijk afgespoeld krijgt en een vreselijke geur hebben... ZO is echt een verademing en maakt schoonmaken veel minder omslachtig en stukken sneller. Alles heeft een subtiel en lekker geurtje en bonus: ik krijg geen allergische reacties meer aan mijn handen (van andere poetsproducten wel!). Ondertussen heb ik al meerdere bestellingen geplaatst, dus je kan wel stellen dat we hier fans zijn :)

William

Ik heb keukenhanddoek gekocht en ik heb nog geen enkele seconden spijt gehad. Fantastisch voor glazen te drogen en dan nog eens stijlvol ook ;)

Bea Hertgers

Wat ik tot nu toe gebruikt heb is de allesreiniger. Ik vind het heel fijn met een prettige geur

René van Rooden

Snelle levering, uitstekende service

Margreet Osinga

Helder, duidelijk en snel

Renske de Gee

Was prima

Mary Beunder

Simpel en werkt goed, prettige geuren

Marc

Leuk meegaan met de tijd, ecologisch