ZO

Yvonne Vis

Heel blij dat ik Zo schoon hebt ondekt

Diks

Vorig jaar voor de 1e keer kennisgemaakt met een aantal producten. Zeer tevreden, zowel over het schoonmaakresultaat, de geur, milieuaspect als de service.
Mijn lievelingsproduct is tot nu toe...
Mijn lievelingsproduct is tot nu toe wel de sanitair schoon, zo'n heerlijke frisse geur.

Karin

Lekkere geuren, fijn in gebruik. Ik heb in elke ruimte een sprayer staan zodat ik gelijk het erbij kan pakken en niet een emmertje sop hoef te gaan maken. De handzeep pompjes ( ik heb nog zonder... Lekkere geuren, fijn in gebruik. Ik heb in elke ruimte een sprayer staan zodat ik gelijk het erbij kan pakken en niet een emmertje sop hoef te gaan maken. De handzeep pompjes ( ik heb nog zonder streepje) blijven vaak hangen. Daardoor moet je even een extra handeling doen. Wel heel zuinig in gebruik. Ideaal in de douche. Vooraf inspreken, na het douchen koud afspoelen en je hoeft het niet droog te maken. Werkt echt. Ideaal met pubers.

Reactie ZO:

Beste Karin,
Beste Karin,
Bedankt voor je leuke review, goed om te lezen! Als je ons even een mailtje stuurt over de pompjes, kunnen we je nieuwe pompjes opsturen (deze zijn inmiddels verbeterd). We willen graag dat je 100% tevreden bent over ZO :).
Sanne van ZO

Carla de Jong_Vink

Prima ervaring

Annemieke Jacobs

Pas 1 x besteld, prima, goed verpakt. Daar is over nagedacht.

Sanne

Mooi bedrijf met een mooie visie en fijne producten

Marjolein

De handzeep is mijn favoriet. Staat in de keuken en het toilet. Staat mooi, ruikt lekker en zuinig in gebruik.

Eva Miltenburg

Dik tevreden: schoonmaken met ZO producten is makkelijk, het ruikt lekker én met minder impact en afval. Ik raad het iedereen aan!!