Mooi bedrijf, snelle service, hele mooie en goede producten.
Sarah Saiku
Ik ben super tevreden van de dienstverlening en van de producten. Heerlijke geuren en poetst keigemakkelijk!
Evelien Duijn
Ben er heel tevreden over, maakt perfect schoon en heelijk geurend, is zuinig. Bespaard ruimte en gaat lang mee. Ik blijf het zeker gebruiken want hier houd ik zo van, wordt er blij van. Een...Ben er heel tevreden over, maakt perfect schoon en heelijk geurend, is zuinig. Bespaard ruimte en gaat lang mee. Ik blijf het zeker gebruiken want hier houd ik zo van, wordt er blij van. Een gelukkig en productief 2023.
Mariska Vos
Mooi pakket, producten zijn zoals verwacht. Nu één keer mee schoongemaakt, en dat is goed bevallen. Mooie vormgeving. En duurzaam!
Sandra Donker
Super toffe service. Snel antwoord op je vragen en goede oplossingen voor eventuele problemen. Wat natuurlijk heel fijn is: dat het goed is voor het milieu, dat alles herbruikbaar blijft en als...Super toffe service. Snel antwoord op je vragen en goede oplossingen voor eventuele problemen. Wat natuurlijk heel fijn is: dat het goed is voor het milieu, dat alles herbruikbaar blijft en als het onverhoopt niet goed werkt en je een nieuwe sprayer/fles krijgt de oude wordt gerecycled.
desi
Zeer prettig
Tineke Bijsterveld
Heb nu denk een jaar de produkten van Zo schoon in huis. Het is vooral heel zuinig in gebruik. Zo glas gebruikte ik eigenlijk alleen om vlekjes van t glas te halen. Maar nu voor de kerst had ik...Heb nu denk een jaar de produkten van Zo schoon in huis. Het is vooral heel zuinig in gebruik. Zo glas gebruikte ik eigenlijk alleen om vlekjes van t glas te halen. Maar nu voor de kerst had ik spuitsneeuw en spuit frost op mijn raam gedaan..Zag de ergenis al voor mij van het verleden dat je eeuwig aan t boenen was om dat spul weg te krijgen. Maar door tip van mijn dochter heb ik op de sneeuwfiguren Zo glas gespoten. En met een doek veegde ik alles zo van het raam weg.. Daarna nog het hele raam ingespoten met Zo glas en met natte spons verdeel en streeploos mijn raam gewassen.. Had ik eerder moeten weten.Top Spul...
Els Versantvoort
Dit bedrijf geeft een hele goede,snelle service met geweldige schoonmaakprodukten en ze komen hun beloftes na als er nog achteraf iets bezorgd moet worden.Helemaal top.