Heel fijn, de producten gaan ontzettend lang mee en de retourpolicy van de verpakkingen voor hergebruik is amazing!
anja de lange
Goede ervaring van fijne producten
Ria van Ballegooijen
Mijn enthousiasme voor ZO wordt steeds groter! Inmiddels meer sprayers en doeken aangeschaft, zodat in elke ruimte in huis 1 voor het grijpen staat. Bij de kids is het handenwassen met schuim...Mijn enthousiasme voor ZO wordt steeds groter! Inmiddels meer sprayers en doeken aangeschaft, zodat in elke ruimte in huis 1 voor het grijpen staat. Bij de kids is het handenwassen met schuim favoriet, dus nu alles vervangen voor ZO handen schoon. De glasreiniger is een echte aanrader voor zolder/dakramen, even sprayen en weer glashelder!! Gaat véél sneller dan met emmer sop, spons, zeem en trekker.. De allesreiniger gebruik ik ook om mee te dweilen, paar x sprayen in emmertje warm water, en blinkend schone vloer!👌🏼
Tessa De Saedeleer
Zeer goede producten, prima service, schitterend concept.
Truus
Snelle levering in een mooie doos. Ik miste een artikel. Zo reageerde snel en oplossend. Zeer tevreden.
Melanie Ramaekers
ZO stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Het is een mooie stap om te gaan verduurzamen en daarnaast zien alle producten er top uit. Nu ik dan eindelijk mijn starterspakket binnen heb en...ZO stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Het is een mooie stap om te gaan verduurzamen en daarnaast zien alle producten er top uit. Nu ik dan eindelijk mijn starterspakket binnen heb en gebruik heb ik spijt dat ik niet eerder begonnen! Het werkt supergemakkelijk, alles in huis ziet er fris uit en het ruikt ook ZOOO heerlijk! Ik ben om ✨️
Nienke
Snelle levering, duurzaam verpakt, makkelijke instructies èn fijne producten die heerlijk ruiken. Wat wil je nog meer?
Ria Geluk
Tevreden over de kwaliteit en het gemak van de reinigingsproducten. Het online bestellen gaat ook top. De handreiniging heb ik nog niet maar volgens mijn zoon ook geweldig. Misschien ga ik het wel...Tevreden over de kwaliteit en het gemak van de reinigingsproducten. Het online bestellen gaat ook top. De handreiniging heb ik nog niet maar volgens mijn zoon ook geweldig. Misschien ga ik het wel winnen en anders bestel ik het de volgende keer 🍀🍀🍀🍀🍀
Evelien
Heerlijk om in elke ruimte een fles schoonmaakmiddel te hebben staan, snel en gemakkelijk alles schoon. Zo voorkom je dat het echt vuil wordt!