ZO

Gewoon simpelweg TOP

Carla de Jong

Prima materiaal duidelijkprogramma

Angela

Goede transactie, keurige afwikkeling. En het allerbelangrijkste; fijne producten!

Sandra Donker

Fijn bedrijf! Goede en snelle en vooral "schone" levering. Bij contact altijd snel antwoord of oplossing.
Ik ben begonnen met Zo ramen en keuken. Daarna ben ik over gestapt op de handzeep. Begonnen met kokos. Mijn dochter en ik vonden het een heerlijke geur maar mijn zoon moest er van kotsen zei
hij! Hahaha. Hij houdt absoluut van geen enkel ding met de geur of smaak van deze tropische verrassing. Op de Libelle beurs lieten jullie mij de bloesemgeur ruiken en ik was verkocht. Toen ik hem kon bestellen en ging gebruiken geen klachten meer van de heren.🙈
De afwasspray vind ik ook super superfijn. Nooit meer anders.

Tanja

Je krijgt gewoon zin om schoon te maken.

Rianne van Weeren - van Raalte

Fijne producten, maar niet perse waar voor je geld. Je betaald best veel voor de producten en dan krijg je bijvoorbeeld handzeep in een oude verpakking. Er staat dan op dat je er 2 keer mee kan... Fijne producten, maar niet perse waar voor je geld. Je betaald best veel voor de producten en dan krijg je bijvoorbeeld handzeep in een oude verpakking. Er staat dan op dat je er 2 keer mee kan bijvullen ipv 4x plus water. Dit had ik al eerder gehad, toen zat er een QR code met uitleg bij dat het duurzamer is dan de zakken weggooien. Tuurlijk begrijp ik dat, maar als je producten in deze prijsklasse verkoop moet het wel kloppen (er hadden ook minder van deze oude zakken besteld kunnen worden in eerste instantie). Ook als je dit cadeau geeft staat het raar. Nu had ik van de week weer een bestelling binnen, zelfde verhaal alleen waren ze de QR code vergeten. Als ik dit hele verhaal niet had geweten (of ik had dit cadeau gegeven) had ik dus de verkeerde gebruiksaanwijzing.

Reactie ZO:

Hallo Rianne, dank voor je reactie en goed dat je opmerkt dat je onze handzeep met water kan mixen. We hebben de aanpassing in de handzeep doorgevoerd voordat de zakken op waren. Als oplossing... Hallo Rianne, dank voor je reactie en goed dat je opmerkt dat je onze handzeep met water kan mixen. We hebben de aanpassing in de handzeep doorgevoerd voordat de zakken op waren. Als oplossing plakken we een sticker op de verpakking, vermelden we het op de website en voegen we een instructiekaartje toe aan de bestelling. Alle producten van ZO mix je met water. Goed dat je het meldt en we gaan de "mix it" werkwijze nog meer communiceren. Wat betreft prijs zijn we per pomp één van de voordeligste manieren van handen wassen. Zie ook ons blog https://zoschoon.nl/zo-voordelig-is-zo/

Fam van der Harst

Blij mee. Gebruik het voor alles, sanitair en keuken.

Loïs Wessels

Zeer tevreden. Mooie producten. Gebruik het nog niet zo lang, maar ben zeer tevreden tot nu toe

Yvonne Hagoort

Voor het eerst Zo aangeschaft , eerst maar de oude spullen opmaken maar toch stiekem hier en daar getest … goede tips , duidelijke handleiding, geweldige producten die beter zijn voor milieu : wat... Voor het eerst Zo aangeschaft , eerst maar de oude spullen opmaken maar toch stiekem hier en daar getest … goede tips , duidelijke handleiding, geweldige producten die beter zijn voor milieu : wat wil je nog meer ? Ook super dat je de navulverpakkingen retour mag doen 👍👍👍👍