ZO

Sara Bartels

Wat een heerlijke dweil! Je pakt ‘m makkelijk uit de kast, zonder veel gedoe. Even het huis door was nog nooit zo makkelijk. Het grootste pluspunt (na een schone vloer) is de geur: echt héél erg... Wat een heerlijke dweil! Je pakt ‘m makkelijk uit de kast, zonder veel gedoe. Even het huis door was nog nooit zo makkelijk. Het grootste pluspunt (na een schone vloer) is de geur: echt héél erg lekker. Ondertussen ook een besteld voor mijn (schoon)moeder. Aanrader!

Klarie Visser

Vlotte levering en leuke cadeaus

Margrietha

Minder werk, schoner huis :)

Marianne Schuurhof

Snelle service en vriendelijk te woord gestaan toen levering wat langer duurde

Annemieke Gerritsen

Geweldig! Keurig opgestuurd gekregen. Heerlijk om te gebruiken.

pedicure Janette

Goede services en fijne producten.

Kasteel

Geweldig product om mee te werken.
Even spuiten doekje er overheen en schoon.
Zeer tevreden.

Anita

Zo handig de spray en doeken voor al je schoonmaak klussen. Voor elke klus een eigen doek ,een sprayflacon met eigen geur en kleur.
Alle producten heb ik inmiddels, milieubewuste producten...
Alle producten heb ik inmiddels, milieubewuste producten door de navul verpakkingen .ZO ( blij mee) ik ben fan!!!

Anja

Goede service. Fijne producten om mee te werken! Ben geen Miep Kraak, maar door deze producten (wisser, sanitair en keuken) wordt het bijna (;-) leuk om het huis te poetsen!