Hele fijne service en de producten en geuren zijn fantastisch! Schoonmaken is zeker geen hobby van me en ik heb nog weleens last gehad van uitstelgedrag, maar het gemak van deze sprays met mooie...Hele fijne service en de producten en geuren zijn fantastisch! Schoonmaken is zeker geen hobby van me en ik heb nog weleens last gehad van uitstelgedrag, maar het gemak van deze sprays met mooie bijbehorende doekjes is zo groot dat zelfs ik lol kan beleven aan het schoonmaken.
Ria
Zeker aan te bevelen, geweldig product. Niet te geloven dat je bv. kunt afwassen met koud water.
Eline
Fijne producten! Snelle levering.
Maria Wennekes
Ik vind het fijn dat het bedrijf goed benaderbaar is en meedenkt over duurzame en milieuvriendelijke oplossingen voor schoonmaak.
Angelina Muller
Ik kende ZO nog niet maar was na bestelling van ZO Sanitair gelijk enthousiast en heb het hele pakket voor de schoonmaak besteld. Je bent echt zoals ZO belooft snel klaar met schoonmaken en ik merk...Ik kende ZO nog niet maar was na bestelling van ZO Sanitair gelijk enthousiast en heb het hele pakket voor de schoonmaak besteld. Je bent echt zoals ZO belooft snel klaar met schoonmaken en ik merk ook dat het langer schoon blijft. Ik vind het de investering dubbel en dwars waard en kan het van harte aanbevelen.
Carla
Erica
Verzending correct en snel. Ik had een vraag gesteld en werd tijdig en heel correct terug gebeld met hun reactie.