Ik ben nog iedere dag heel blij met de producten die ik nu al ruim een jaar gebruik. We hebben hier thuis de handzeep en alle schoonmaak producten en gebruik ze iedere dag. Het maakt het zo veel...Ik ben nog iedere dag heel blij met de producten die ik nu al ruim een jaar gebruik. We hebben hier thuis de handzeep en alle schoonmaak producten en gebruik ze iedere dag. Het maakt het zo veel gemakkelijker om alles netjes en schoon te houden en de heerlijke geuren zijn ook al een feestje op zich.
Laurita
Heel goed
Sanne de Kleyn
Hele fijne service en de producten en geuren zijn fantastisch! Schoonmaken is zeker geen hobby van me en ik heb nog weleens last gehad van uitstelgedrag, maar het gemak van deze sprays met mooie...Hele fijne service en de producten en geuren zijn fantastisch! Schoonmaken is zeker geen hobby van me en ik heb nog weleens last gehad van uitstelgedrag, maar het gemak van deze sprays met mooie bijbehorende doekjes is zo groot dat zelfs ik lol kan beleven aan het schoonmaken.
Monique van Luin
Ik ben zo blij met mijn aankopen! Niet meer nadenken welk product nu ook alweer waar voor dient en ze zijn zo mooi om te zien dat ze niet IN de kast staan maar gewoon in huis! Love It! Ik steek nu...Ik ben zo blij met mijn aankopen! Niet meer nadenken welk product nu ook alweer waar voor dient en ze zijn zo mooi om te zien dat ze niet IN de kast staan maar gewoon in huis! Love It! Ik steek nu iedereen aan met mijn poets enthousiasme!