ZO

Trix Stapel

Top! Snelle levering. En als er iets is, wordt er snel gereageerd en geacteerd. Heel fijn!

Dity Ubels

Zeer goed ook als er een probleem is word het top opgelost

Renate Bartels

Snel geleverd, mooie flacons! Omdat ik het klaar heb staan, gebruik ik het snel. Echt top!

Nel Dijkhuizen

Goede schoonmaakmiddelen, leuke flessen

Mja Van Tilborg

Super fijn en makkelijk contact

Diana Bleeker

Prima levering. Producten nog niet gebruikt wegens nog op te leveren nieuwe woning

Marjolein

Tot nu toe alleen de handzeep uitgeprobeerd, maar er gaan zeker nog meer bestellingen volgen! Klantcontact snel en goed.

Patricia

Makkelijk in gebruik en super handig. Naast bewust schoonmaken zijn de flessen ook nog eens mooi om te zien. De flessen staan gewoon stylisch in de kast of gewoon op het schapje van de toilet! De... Makkelijk in gebruik en super handig. Naast bewust schoonmaken zijn de flessen ook nog eens mooi om te zien. De flessen staan gewoon stylisch in de kast of gewoon op het schapje van de toilet! De nieuwe houder is een mooie aanvulling, de handzeep valt niet meer van het fonteintje in het toilet!

Fam. Olijve

Wij zijn inmiddels verhuisd naar een energie neutraal nieuwbouw huis. Water wordt hergebruikt. Zonnepanelen op het dak en het regenwater wordt opgevangen rondom de wijk, ook voor hergebruik. Daar... Wij zijn inmiddels verhuisd naar een energie neutraal nieuwbouw huis. Water wordt hergebruikt. Zonnepanelen op het dak en het regenwater wordt opgevangen rondom de wijk, ook voor hergebruik. Daar horen natuurlijk ook schoonmaakmiddelen bij die goed zijn voor het milieu. Deze producten vonden wij er zeer geschikt. Ook omdat het design ons erg aansprak. Kortom: design en milieu vriendelijk; het kan gewoon! ZO schoon, echt een aanrader!! O ja, ik vergeet bijna te schrijven dat het ook heerlijk ruikt!