ZO

ilona

Snelle reactie, snelle verzending

Van Diemen

Fijne milieu- en gebruiksvriendelijke producten. Neemt weinig ruimte in en kost weinig tijd om te gebruiken. Ik ben er erg blij mee! Ook de service is overigens geweldig; wij hadden een lekkende zak... Fijne milieu- en gebruiksvriendelijke producten. Neemt weinig ruimte in en kost weinig tijd om te gebruiken. Ik ben er erg blij mee! Ook de service is overigens geweldig; wij hadden een lekkende zak alles schoon, die werd kosteloos vervangen.

Serena Hazenbroek

Waren bij mijn eerste bestelling 1 navulzak vergeten, en mijn mail hierover richting ZO! was helaas ergens tussen wal en schip geraakt. Maar het is uiteindelijk fantastisch opgelost en blijf zo!... Waren bij mijn eerste bestelling 1 navulzak vergeten, en mijn mail hierover richting ZO! was helaas ergens tussen wal en schip geraakt. Maar het is uiteindelijk fantastisch opgelost en blijf zo! Graag gebruiken voor mijn dagelijkse schoonmaak!

Wendy

Goed! Eindelijk een gifvrij schoonmaakmiddel dat ook nog eens goed werkt.

Volckaert Adinda

Het bestellen en ontvangen ging heel vlot

Shirley

Mooi concept en een tevreden klant erbij!

Sjanie Voogd

Fijne complete set ontvangen.

Ellen Capel

Ze staan altijd klaar om advies te geven.

Audrey

We hebben glas schoon en keuken schoon al uitgeprobeerd en zijn hier zeer tevreden van. Ook van handen schoon zijn we fan, zeker van de geur van groene thee!