ZO

Evelien Vos-van Well

Eindelijk een product dat echt alle hokjes afvinkt! Volledig natuurlijk, zero waste, lekkere geuren zonder toxische chemicaliën en gewoon goed schoonmaken!

Francis

Makkelijk in gebtuik
Geur die goed is...niet te sterk en niet chemisch...pakt makkelijker omdat t niet sterk geurt

Kwan Man

Ondertussen gebruiken we de handzeep al ruim 2 jaar, beide geuren ( groene thee en kokos) hebben we in gebruik voor in de keuken en badkamer. De pompjes zien er ook heel gaaf uit en past in elk... Ondertussen gebruiken we de handzeep al ruim 2 jaar, beide geuren ( groene thee en kokos) hebben we in gebruik voor in de keuken en badkamer. De pompjes zien er ook heel gaaf uit en past in elk interieur. Uit elke pompje komt er een mooie stevige rijke schuim eruit, nooit eerder gehad bij andere merken. Het droog je handen niet zo uit na het wassen. Een minpuntje is bij de eerste -en tweede serie zeeppompjes vertonen een defect, na het indrukken kwam het pompje niet meer omhoog. Eerlijk is eerlijk, ze hebben bij ZO het netjes en snel opgelost door nieuwe zeeppompjes te versturen. Ook de service zijn we heel erg over te spreken. Top bedrijf en we zijn een blijvertje😊

Ook de hele serie schoonmaak sprays zijn we ook erg over te spreken. Het ruikt subtiel, maakt goed schoon en laat geen waas achter. Ook de bijpassende schoonmaakdoekjes zien er leuk uit. Wat wil je nog meer?

Mark Stalman

Wij waren helemaal klaar met huidirritatie van agressieve schoonmaakmiddelen, flacons die voor eenmalig zijn en zorgen voor veel plastic waste.

Dit zijn gewoon goede schoonmaakmiddelen,...

Dit zijn gewoon goede schoonmaakmiddelen, met een flacon die je bijvult, denk eens na, dat is toch gewoon logisch?

En het maakt echt goed schoon. Niet een beetje schoon maar ZO! Schoon.
Wij zijn om.

Janna visch

Kende het nog niet via libellebeurs
Mij laten inspireren en vooral de handenzeep zo fijn

Marsja Reijnhoudt

Goed profijt, werkt prima, ruikt heerlijk!

hagoort

Ideaal schoonmaken en zeer makkelijk in gebruik handige sprayflessen voor elk een vaste kleur ideaal en hou ruimte over in de voorraadkasten helemaal Happy met Zo

Ineke Schuurman

Top service en top contact

Jolanda Dikkeboom-van Grijswijk

Ik ben heel goed gholpen toen de bestelling fout ging.Top gehandeld