ZO

Rianne

Snelle levering, fijne geuren

Mayra

Heerlijke geuren en maakt goed schoon

Janette Drent

Snelle levering en fijne producten, ook vragen worden snel beantwoordt

Yfke M.

Het ontvangen van de producten van ZO schoon is alleen al een cadeau. Alles ziet er zo mooi uit. Ik had al ervaring met de 'sanitair' lijn. Vorige week heb ik 'glas' lijn besteld. Wij hebben hele... Het ontvangen van de producten van ZO schoon is alleen al een cadeau. Alles ziet er zo mooi uit. Ik had al ervaring met de 'sanitair' lijn. Vorige week heb ik 'glas' lijn besteld. Wij hebben hele grote ramen, op het zuiden. Als ik ze schoonmaak zoals oma dat altijd deed krijg ik ze niet goed schoon en ook niet streeploos. Met de 'glas' spray van ZO schoon was het binnen een mum van tijd schoon. Alleen met de spray en het doekje, wat erbij geleverd is. Ik kan het bijna niet geloven, zo makkelijk als het ging. (Ik schrijf nooit reviews, maar nu vond ik dat ik het moest doen. Vooral ook omdat ZO schoon duurzaam is.)

Karin Out

Snelle levering, mooie verpakking

Dick Kwak

Eerste keer besteld, snelle levering

I.

Superfijne duurzame producten die geen vlekken of residu achterlaten zoals normale midden, veilig zijn voor mens en dier en heerlijk ruiken. Geen huiduitslag en geen uitgedroogde handen na het... Superfijne duurzame producten die geen vlekken of residu achterlaten zoals normale midden, veilig zijn voor mens en dier en heerlijk ruiken. Geen huiduitslag en geen uitgedroogde handen na het poetsen. Soppen is "een makkie". En de flessen zijn ijzersterk! Oh ja, en ze staan mooi op het keukenblad, badkamer en bijkeuken, zo voor het pakken.