In een woord ZOgeweldig, maakt snel schoon en rijkt super lekker.
M.A. te Riele
Praktisch, lekker fris en beter voor t milieu
Eve van Dun
De producten zijn mooi verpakt bij levering. Ik gebruik de hele lijn van zo schoon voor mijn huis. Het ruikt heerlijk en is heel praktisch in gebruik. En het maakt goed schoon.
Sanne
We gebruiken Zo Schoon nu een aantal maanden en zijn super tevreden. Fijne flessen en hele fijne doeken. De ramen worden streeploos schoon. Ik merk dat ik het veel sneller pak voor de glazen...We gebruiken Zo Schoon nu een aantal maanden en zijn super tevreden. Fijne flessen en hele fijne doeken. De ramen worden streeploos schoon. Ik merk dat ik het veel sneller pak voor de glazen binnendeuren, het klusje is snel geklaard met een sprayflacon en een doek. Manlief gebruikt het inmiddels ook voor de vrachtwagen en de auto.
Janine
Ik ben zo blij dat ik ZO ontdekt heb, zo makkelijk om alles gelijk bij de hand te hebben in sprayflacons. Ik ben zeer tevreden en had dit veel eerder moeten doen.
Sabrina Peereboom
Super makkelijk, maakt snel maar heel goed schoon.. en ruikt heerlijk!